DAÜ Müzikal Topluluğu Seyirci Karşısında - Son Dakika
Güncel

DAÜ Müzikal Topluluğu Seyirci Karşısında

DAÜ Müzikal Topluluğu Seyirci Karşısında

DAÜ Müzikal Topluluğu "Haybeden Gerçeküstü Aşk" isimli oyunuyla seyirciyle buluştu.

28.04.2014 11:30  Güncelleme: 11:28

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Müzikal Topluluğu tarafından hazırlanan "Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı müzikal oyun Aktivite Salonu`nda gerçekleştirildi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı "Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar" adlı kitaptan uyarlanan iki kişilik oyun, kadın erkek ilişkilerini irdeliyor. Katılımın yoğun olduğu gecede oyunu izleyenler arasında DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam ile kalabalık bir öğrenci topluluğu ve akademisyenler yer aldı.

"Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı oyun, aşkı mizahi bir bakış açısıyla değerlendirirken, aynı zamanda eğlendiren ve diyaloglardaki söz oyunları ile kendine hayran bırakan bir oyun olma özelliğini taşıyor. Üç sezon boyunca kapalı gişe oynayan ve hem yurt içinde hem de yurt dışında çıktığı tüm turnelerde büyük ilgi gören oyun, aşka dair her şeyi "haybeden" bir muhabbet, "gerçeküstü" bir gerçeklik ile sahneye yansıtıyor. Herkesin kendinden, eşinden, annesinden, babasından, arkadaşından, sevgilisinden bir şeyler bulduğu, dünyanın hiç eskimeyecek konusu olan aşka dair bir hikaye olma özelliğini taşıyor.

DAÜ Müzikal Topluluğu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Topluluk, 29 – 30 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul Okan Üniversitesi'nde, 1 Mayıs 2014 tarihinde ise Muğla Üniversitesi`nde yeni oyunlarını sergilemeye hazırlanıyor. Ayrıca Mayıs ayı içerisinde DAÜ`de iki ayrı oyun ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Müzikal Topluluğu Seyirci Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement