Davud ve Câlût: İnanç Savaşı Filmi - Son Dakika
Sinema

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı Filmi

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı Filmi

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Davud ve Câlût: İnanç Savaşı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

27.07.2017 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Film, İsrail Krallığının gelecekteki hükümdarı Davud ile efsanevi savaşçı dev Calût arasında dillere destan bir düelloyu konu alıyor. Sıradan bir çoban olan Davud, İsmail tarafından korkutucu Calût’la karşılaşacak kişi olarak seçilir ve buna uygun bir eğitimden geçer. Ancak Calût’u mağlûp edebilmesi için çok daha fazlasına, her şeyden önce onun karşısına çıkabilme cesaretine de sahip olması gerekmektedir.

Yönetmen: Wallace Brothers

Senaryo: Jeffrey Giles, Michael Lurie

Oyuncular: Matt Berberi, Michael Wayne Foster, John Knox, Rodger Halston, Devin Brooke, Jason Tobias, Anthony Marks, Les Brandt , Eric Paul Erickson, Jacob Peacock, Steven Huff, Garrett Marchbank, Jordan Bielsky, Jon Hollis, Ryan Reynolds, Ethan Keener, Colin Vaughan, James Logan, Hunter Smith, Jeremiah Benjamin, Nathan Michail, Sam Schneider, Deniz Keiffer, Terence J. Rotolo, Jesse V. Johnson , Jason Brillantes, Steve Boyd, Jason McBeth

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: David and Goliath

Yapımcı Firma: Fatih Warrior Productions

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 75 dk.

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 28.07.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Davud ve Câlût: İnanç Savaşı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement