Değişimin Habercisi Salihli" 3.yaşını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Değişimin Habercisi Salihli" 3.yaşını Kutladı

Değişimin Habercisi Salihli" 3.yaşını Kutladı

Salihli Belediyesi tarafından 2015 yılı Ocak ayında yayımlanmaya başlayan “Değişimin Habercisi Salihli” gazetesi, yayın hayatında üçüncü yılını doldurdu.

06.01.2018 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi tarafından 2015 yılı Ocak ayında yayımlanmaya başlayan "Değişimin Habercisi Salihli" gazetesi, yayın hayatında üçüncü yılını doldurdu.

"Değişimin Habercisi Salihli" gazetesinin 3. kuruluş yılını kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan ve müdürlük personeli ile birlikte pasta kesti.

Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu yönetiminde Salihli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gazetenin aylık olarak hazırlandığını belirten Başkan Zeki Kayda, her ay düzenli olarak çıkarılan gazete sayesinde ilçe merkezi ile mahallelerde gerçekleştirilen belediye hizmetleri ve projeler konusunda vatandaşların bilgilendirildiğini söyledi. Her ay 10 bin adet olarak basılan gazetenin esnaflara ve mahallelere dağıtıldığını ifade eden Başkan Zeki Kayda, "Salihli Belediyesi olarak yaptığımız hizmetleri gazetemiz sayesinde halkımızla paylaşıyoruz. Yerel basınımızı da yaptıklarımız hakkında bilgilendiriyoruz. 2015 yılının Ocak ayında ilk sayısını çıkardığımız Değişimin Habercisi Salihli gazetemiz 3.yaşını doldurdu. Gazetemizin üçüncü kuruluş yılını kutlar, başta ilgili Başkan Yardımcım Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürüm Ali Taylan ile emeği geçen basın birimi personelime teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Değişimin Habercisi Salihli' 3.yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement