Delikanlım İyi Bak Yıldızlara" Oyunu Didim'de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Delikanlım İyi Bak Yıldızlara" Oyunu Didim'de Sahnelendi

Delikanlım İyi Bak Yıldızlara" Oyunu Didim\'de Sahnelendi

Didim Halk Tiyatrosu'nun Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını için düzenlediği etkinlikte "Delikanlım İyi Bak Yıldızlara" adlı tiyatro oyunu sahlendi.

07.05.2014 14:11

Didim Halk Tiyatrosu'nun Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını için düzenlediği etkinlikte "Delikanlım İyi Bak Yıldızlara" adlı tiyatro oyunu sahlendi.

Didim Halk Tiyatrosu tarafından düzenlenen etkinlikte Deniz Gezmiş ve arkadaşları ile Gezi olaylarında hayatını kaybedenler anıldı. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İl Genel Meclis eski üyesi M. Cahit Kaya ve davetliler katıldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Yazar Cezmi Ersöz Sol, geçmişte faklı fraksiyonlarla yola çıktığını belirterek, "Gezi'de mizah, ironi ve alay vardı. Deniz'lerde de bu vardı. Deniz ve arkadaşları asılacağını bile bile mizah yapan kişilerdi" dedi.

Konuşmaların ardından Didim Halk Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan "Delikanlım iyi bak yıldızlara" adlı oyun sahnelendi. Müzikal olarak başlayan oyun daha sonra skeç olarak anlatılırken oyunda video gösterimi de yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren etkinlik katılımcılara tarafından beğeni topladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Delikanlım İyi Bak Yıldızlara' Oyunu Didim'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement