Della Miles ve Ferhat Göçer Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Della Miles ve Ferhat Göçer Coşturdu

Della Miles ve Ferhat Göçer Coşturdu

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Milas Festivali kapsamında Ferhat Göçer ve Della Miles sahne alarak Milaslılar'ı coşturdu.

14.09.2013 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Milas Festivali kapsamında Ferhat Göçer ve Della Miles sahne alarak Milaslılar'ı coşturdu. Konser öncesinde Milas Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri de dağıtıldı.

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Milas Festivali kapsamında, Atapark'ta Ferhat Göçer ve ABD'li sanatçı Della Miles konser verdi. Konserde ilk olarak Michael Jackson ve Whitney Houston'a vokalistlik yapan dünyaca ünlü ilk olarak Della Miles sahneye çıktı. Miles, seslendiği birbirinden güzel romantik parçalarla adeta kulakların pasını sildi. Daha sonra sahneye gelen Ferhat Göçer de birbiri ardına sevilen parçalarını söyledi. Konseri izleyen yaklaşık 2 bin kişi de bazı şarkılarda Göçer'e bulundukları yerden eşlik etti. Göçer, CHP'li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın isteği üzerine 'Cennet' adlı parçasını da söyledi. Konserin sonunda Başkan Tokat Göçer'e katkıları nedeniyle plaket verdi.

KARİKATÜR ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Konser öncesinde, Milas Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması'nda 44 ülkeden 332 karikatüristin 774 eserle katıldığı yarışmada birinci olan Oktay Bingöl, üçüncü olan Ali Aksan ve Nezih Danyal Karikatür Vakfı Özel Ödülüne layık görülen Oğuzhan Başyayla'ya ödülleri verildi. Birinci 3 bin, ikinciye 2 bin üçüncü ise bin dolarlık çekle ödüllendirildi. Özel ödülü kazanan Başyayla'ya ise plaket verildi. İkinci olan karikatürün sahibi Polonyalı Pawel Kuczynski ise ödülünü almaya gelmedi. - Milas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Della Miles ve Ferhat Göçer Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement