Demet Akalın'dan Uludağ'da Konser - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın'dan Uludağ'da Konser

Demet Akalın\'dan Uludağ\'da Konser

Hadise ve şarkıcı Demet Akalın, Uludağ'da konser verdi.

14.02.2012 14:28  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hadise ve şarkıcı Demet Akalın, Uludağ'da konser verdi.

Uludağ'a ayrı canlılık kazandıran 'ARK Winterfest 2012 Festivali'nde Hadise ve Demet Akalın konser verdi.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise, Grand Yazıcı Otel'de buluştu. Sahne hakimiyeti, geniş repertuarı ve kendisine özgü yorumuyla dikkat çeken Hadise, konserine 'Aşk Kaç Beden Giyer' isimli hit şarkısıyla başladı. Türkçe ve İngilizce şarkılar söyleyen Hadise'ye 2'si kadın, 4 dansçı eşlik etti. Mini elbiseyle sahneye çıkan Hadise'yi yakından görmek isteyen yüzlerce hayranı, zaman zaman izdihama neden oldu.

'EN BÜYÜK SEVGİLİM ANNEM'

Hayranlarının Yerli Shakira diye hitab ettiği Hadise, şarkıları ve danslarıyla beğenildi. Hadise, Türkçe ve yabancı şarkılarını dinleyenleriyle birlikte seslendirdi. Salonun her yerini dans pistine çeviren Hadise, konser öncesi gazetecilere Albüm çalışmaları, klip çekimleri ve konserlerim arasındaki bu koşturmaya rağmen, heyecanlı ve mutlu günler geçiriyorum. Şu andan itibaren 'Sevgililer Günü'nü kutluyoruz. Yarın (Bugün) ilk işim, Annemi aramak. Benim en büyük sevgilim, Annemdir dedi.

ULUDAĞ'I SALLADI

Uludağ'daki, 'Whitefest 2012 Festivali'nde Demet Akalın, Whitefest 2012 gençlik konserini Karinna Otel'de verdi. Konsere, siyah uzun çizmeleri ve sıra dışı tişörtüyle çıkan Akalın, söylediği hareketli şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Yener, Sizler harikasınız. O kadar iyi eşlik ediyor ve alkışlıyorsunuz ki, ellerinize sağlık diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demet Akalın'dan Uludağ'da Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement