Demet Akalın Foça'da Açılış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın Foça'da Açılış Yaptı

Demet Akalın Foça\'da Açılış Yaptı

İzmir'in Foça İlçesi'nde, Şenol Azak ve Kamil Yıldırım Kuzu ortaklığında geçen yıl hizmet vermeye başlayan Bueno Beach, Erdem Kınay ve Demet Akalın'ın birlikte verdiği konserle 2013 sezon açılışını yaptı.

30.06.2013 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça İlçesi'nde, Şenol Azak ve Kamil Yıldırım Kuzu ortaklığında geçen yıl hizmet vermeye başlayan Bueno Beach, Erdem Kınay ve Demet Akalın'ın birlikte verdiği konserle 2013 sezon açılışını yaptı. Işık ve dans gösterilerinin de yapıldığı geceye katılan yaklaşık bin 500 kişi sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlendi.

Foça- Yenifoça karayolundaki çam ağaçlarıyla çevrili bir koyda, geçen yıl Şenol Azak ve Kamil Yıldırım Kuzu tarafından turizme kazandırılan Bueno Beach'te, 2013 sezon açılışı dün (Cumartesi) yapıldı. Akdeniz yemekleri, özel et ve tavuk menüleri, özel salatalarıyla adını duyuran ve özel plajında gece de denize girilebilen Bueno Beach'te ünlü sanatçılar Erdem Kınay ve Demet Akalın birlikte sahne aldı. Yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı gecede sevilen parçalarını seslendiren pop müzik sanatçısı Akalın, zaman zaman hayranlarıyla sohbet etti. Akanlın'ı eşi Okan Kurt da yalnız bırakmadı. Erdem Kınay ile muhteşem bir performans sergileyen Demet Akalın, "Bira göbek yapıyor o nedenle şampanya içiyorumö dedi. Gecede ışık ve dans gösterileri de yapılırken, mekanı dolduranlar geç saatlere kadar eğlendi.

FOÇA, ÇEŞME'YE RAKİP OLACAK

Bueno Beach işletmecileri, yaz boyunca ünlü sanatçıları misafir edeceklerini ifade ederken Foça'yı Çeşme'nin rakibi haline getireceklerini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demet Akalın Foça'da Açılış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement