Denge Gazetesi Sahibi Abdil Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Denge Gazetesi Sahibi Abdil Hayatını Kaybetti

Osmaniye'de Denge Gazetesi'nin sahibi ve Evrensel Görme Engelliler Derneği Başkanı Ali Abdil (59) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

01.12.2011 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de Denge Gazetesi'nin sahibi ve Evrensel Görme Engelliler Derneği Başkanı Ali Abdil (59) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Abdil, evinde geçirdiğini kalp krizi sonucu kaldırıldığı Yeni Hayat Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abdil için Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye basın camiası için çok acı bir gün yaşandığını belirterek "Ali Abdil kardeşimiz görme engelli olmasına karşın, çıkardığı gazetenin ismi gibi bir denge insanıydı. Etrafına ışık saçan güzel bir insandı" dedi.

OGC Başkanı Gökhan Erkmen ise, Ali Abdil'in ölümünün kendilerini çok üzdüğünü belirterek, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diledi.

Törenin ardından Abdil'in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Belediye Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Abdil'in ailesi ve yakınları, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur, CHP İl Başkanı Kemal Tabak, MHP İl Başkanı Murat Kanlı, Osmaniye İşitme Engelliler Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Hüseyin Akat, 6 Nokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Necdet Yılmazer, 7 Ocak Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denge Gazetesi Sahibi Abdil Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement