Herkes panik içinde kaçıştı! 5 dakikalık kum fırtınası Denizli'yi yıktı geçti - Son Dakika
3.Sayfa

Herkes panik içinde kaçıştı! 5 dakikalık kum fırtınası Denizli'yi yıktı geçti

Denizli'de havanın bir anda kapanması nedeniyle panik anlar yaşandı. Hızla gelen kum fırtınası kentte 5 dakika içerisinde ağaçlar, tabelalar ve çatıların uçmasına neden olarak ciddi büyüklükte maddi hasar meydana getirdi. Vatandaşların, yaşadıkları korku nedeniyle etrafa kaçıştıkları görüldü.

23.06.2021 20:57  Güncelleme: 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, günün ilerleyen saatlerinde, havanın bir anda kapanmasıyla birlikte etkili olan kum fırtınasıyla korku dolu anlar yaşadı. Kısa süre içerisinde kenti etkisi altına alan kum fırtınası, vatandaşların sağa sola kaçışmalarına neden oldu.

Herkes panik içinde etrafa koştu! Hava bir anda kapandı, ortalık savaş yerine döndü

ÇATILAR UÇTU, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU

Fırtına kent merkezinde etkili olurken, büyük tabelaların, ağaçların, çatıların ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Polis, itfaiye ve zabıta ekipleri meydana gelen olaylara müdahalede bulunmaya devam ediyor. Bir anda etkisini gösteren fırtına nedeniyle görüş mesafeleri düşerken vatandaşlar paniğe kapıldı.

Herkes panik içinde etrafa koştu! Hava bir anda kapandı, ortalık savaş yerine döndü

ARDINDAN YAĞMUR GELDİ

Meydana gelen kum fırtınasında oluşan maddi hasarlı olaylarda ölen ya da yaralanan olmadı. İlçelerde ise bazı evlerin çatılarının uçtuğu ve ardından yağmur yağışının etkili olduğu öğrenildi. Öte yandan, kent merkezinde kum fırtınasının ardından gökyüzünde açan gökkuşağı, fırtınanın ardından renkli bir görüntü oluşturdu.

Herkes panik içinde kaçıştı! 5 dakikalık kum fırtınası Denizli\'yi yıktı geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Herkes panik içinde kaçıştı! 5 dakikalık kum fırtınası Denizli'yi yıktı geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • m blt2037: Çok fenaydı . İlk defa gördüm böyle bir şeyi . Deprem gibiydi . On beş dakika daha sürseydi hasar daha büyük olurdu . Allah korudu . 7 0 Yanıtla

Advertisement