Denizli'de Perde 'kantocu' ile Açıldı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Perde 'kantocu' ile Açıldı

Denizli\'de Perde \'kantocu\' ile Açıldı

Denizli Devlet Tiyatrosu, Haldun Dormen'in yazıp yönettiği 'Kantocu' adlı oyunla açıldı.

25.11.2011 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Devlet Tiyatrosu, Haldun Dormen'in yazıp yönettiği 'Kantocu' adlı oyunla açıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Devlet Tiyatrosu'nun 55'inci sahnesini Denizli'de açtığını söyledi.

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi içindeki Denizli Devlet Tiyatrosu'nun açılışına, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Denizli'deki tiyatro salonunun çağdaş ölçülerde olduğunu belirterek, "Böyle mükemmel kültürel yapılara pek fazla rastlayamıyoruz. Bu açığı en kısa sürede kapatacağız" dedi.

Perdesini, Haldun Dormen'in yazıp, yönetmenliğini yaptığı 'Kantocu' adlı oyunla açan Denizli Devlet Tiyatrosu'nda 24 Aralık'a kadar cuma ve cumartesi günlerinde, Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularının 'Kantocu', 'Vahşet Tanrısı', 'Genç Osman', 'Elma hırsızları' ve 'Soğuk bir Berlin Gecesi' adlı oyunları sergileyeceği bildirildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Perde 'kantocu' ile Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement