Denizli Vali Karahan'dan Siyasi Partilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Denizli Vali Karahan'dan Siyasi Partilere Ziyaret

Vali Karahan'dan siyasi partilere ziyaretDENİZLİ Valisi olarak geçtiğimiz 5 Temmuz'da göreve başlayan Hasan Karahan, kendisini ziyaret eden siyasi parti temsilcilerine iadeyi ziyarette bulundu.

26.07.2017 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Karahan'dan siyasi partilere ziyaret

DENİZLİ Valisi olarak geçtiğimiz 5 Temmuz'da göreve başlayan Hasan Karahan, kendisini ziyaret eden siyasi parti temsilcilerine iadeyi ziyarette bulundu. Önce AK Parti, ardından CHP ve son olarak da MHP'yi ziyaret eden Vali Karahan, Denizli için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Denizli Valisi Hasan Karahan, daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanlıklarını sırasıyla ziyaret etti. Vali Karahan, göreve başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan partilere, iade-i ziyaret yaptığını söyledi. AK Parti ve MHP'deki ziyarete basın mensupları davet edilmedi. Ancak CHP İl Başkanlığı, Vali Karahan'ın ziyaret edeceği saati basına önceden bildirdi. Vali Karahan'ı CHP'yi ziyaretinde İl Başkanı Teoman Sancar, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demir ve partililer kapıda karşıladı. Vali Karahan, CHP İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette, "Ben devletin valisiyim, arkadaşlarım da siyaset yapıyor. Gerek iktidar, gerek muhalefetteki siyasi arkadaşlarımla bu kentin sorunlarının daha etkin çözümü, eksikliklerin giderilmesi için elbette koordineli bir şekilde hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kafa yoracağız" dedi. Vali Karahan, basın mensuplarının Denizli'de uzun yıllardır valilerin siyasi partileri ziyaret etmediğini belirtmesi üzerine, "Neden şaşırıyorsunuz? Ben sizin şaşırdığınıza şaşırdım. Hepimiz aynı geminin yolcularıyız" diye konuştu. CHP İl Başkanı Teaoman Sancar ise, "Ziyaretlerinden dolayı Vali Karahan'a teşekkür ediyorum. Denizli hepimizin. Yaşanılabilir mutlu bir Denizli için siyaset yapıyoruz. Mücadelemiz bunun içindir. CHP olarak, kamu ve halk yararına yapılan her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Denizli Vali Karahan\'dan Siyasi Partilere Ziyaret
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Vali Karahan'dan Siyasi Partilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement