Denizlispor'da Palaz Umut Dolu - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Palaz Umut Dolu

Denizlispor\'da Palaz Umut Dolu

Ptt 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Denizlispor yönetimdeki istifalarla sarsılırken, teknik direktör Koray Palaz, "Benim işim saha içinde.

17.03.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Denizlispor yönetimdeki istifalarla sarsılırken, teknik direktör Koray Palaz, "Benim işim saha içinde. Gelişmelerden etkilenmiyoruz dersem yalan olur ama ekibimle bu takımı ligde tutmaya odaklandık" dedi. Palaz, "Şu andatek düşüncemiz Almina Yeni Malatyaspor maçı. Takımın kazanma hırsı üst düzeyde. Denizlispor, onur mücadelesini kazanacak. Herkes görecek biz bu ligde kalacağız. Yeni Malatyaspor'u yenip yeni bir çıkış başlatacağız" diye konuştu.

Öte yandan iki stoper Tuna'nın sakat, Cenk'in hem sakat hem de cezalı olması nedeniyle arayış içine giren Koray Palaz'ın  savunmada Dimov'un yanında Servan görev vermeyi düşündüğü bildirildi. Geçen hafta Balıkesirspor'a yenilen ekipte revizyona gitmeyi planlayan genç teknik adamın sol sağ kanatta Şevki'yi, sağ kanatta Leondrinho'yu hazırladığı belirtildi. Forvette Şaban'dan beklediği performansı alamayan Palaz Almina Yeni Malatyaspor randevusu öncesi Genkov'a umut bağladı.

YÖNETİMDEN 5'İNCİ İSTİFA

Denizlispor'da Cemal Işık, Fatih Karahan, Abdülcelil Kılınç ve Mahmut Tekin'in ardından İskender Damgacı'nın istifasıyla yönetimden ayrılan üye sayısı 5'e çıktı. Hafta başında yeni istifalar beklenirken, "Yönetim içindeki sıkıntılardan sportif başarıya odaklanamıyoruz" diyen Basın Sözcüsü Yasin Özpek, "Takım kaptanı Mustafa Keçeli ile görüştüm. Sezon sonuna kadar hiçbir futbolcu para konusunu gündeme getirmeyecek. Ligde kalalım, herkes parasını alır. Kalan 9 maçta bizi ligde tutacak puanları alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bu arada Almina Yeni Malatyaspor maçının kapalı tribün için 20, maraton ve kale arkası tribünü için 10 TL olarak açıklanan bilet fiyatları kapalı 5, maraton ve kale arkası 2 TL'ye indirildi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Palaz Umut Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement