Denizlispor'da Savunma Çöktü - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Savunma Çöktü

Denizlispor\'da Savunma Çöktü

Bank Asya 1.Ligi'nde üst üste aldığı Güngörenspor ve Giresunspor galibiyetleri ile biraz olsun rahatlayan Denizlispor'da Boluspor maçı öncesi defans çöktü.

30.11.2011 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Ligi'nde üst üste aldığı Güngörenspor ve Giresunspor galibiyetleri ile biraz olsun rahatlayan Denizlispor'da Boluspor maçı öncesi defans çöktü.

Savunmanın temel direklerinden Koray'dan sonra Giresun deplasmanında sakatlanan diğer stoper Yasin ile sağ bek Furkan'ın Bolu randevusunda forma giymesinin mümkün olmadığı bildirildi. Kritik randevu önceki zor durumda kalan teknik direktör Osman Özköylü, alternatif arayışına girdi.

FATİH-BURAK FORMÜLÜ

Sezon başından beri sakatlıklar yüzünden bellerini doğrultamadıklarını dile getiren genç teknik adam, "Özellikle savunma bloğundaki sıkıntı can sıkıcı boyutta. Göbekteki sorunu Fatih Yiğen ve Burak'la çözmeye çalışacağız. Sağ bek alternatifini hafta içi antrenman performanslarına göre belirleyeceğiz. Son iki maçta yendiğimiz Güngören ve Giresun alt sıralarda yer alıyordu. Bu haftaki rakibimiz Bolu ise zirve mücadelesi veriyor. Zor bir maç olacak. Kazanıp, rotayı yukarılara çevirmek istiyoruz" diye konuştu.

BİLETLERDE İNDİRİM VAR

Eric Odhiambo'nun sarı kart cezalısı olduğu yeşil siyahlı ekipte teknik kadro, sakatlıktan çıkan Güray'ı Boluspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Uzun süredir sakat olan Sacko'nun tedavisi ise devam ediyor. Denizlispor'da kaleci Evren ve Kenan Şahin sakatlıkları nedeniyle ilk yarıyı daha önce kapatmıştı.

Bu arada yönetim Boluspor maçının bilet fiyatlarını düşük tuttu. Buna göre kale arkası 1, maraton 3, kapalı tribün biletleri 5 TL'den satılacak. Konuk takım taraftarına kapalı tribünde 450 kişilik yer ayrılacak.

KONGRE SİNYALİ

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, ilk etapta 1.5 milyon, lig sonuna kadar da 4-5 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Destek bulamazsak, devre arasında kongreye gideceğiz" dedi. Kıbrıslıoğlu, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Göreve gelirken 6-7 milyon TL ile sezon sonunu getiririz diye düşündük. Ancak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Geçmişe dönük borçları ödemekten önümüze bakamıyoruz. Yerel yönetimden ve iş çevrelerinden destek görmezsek, kongreye gideceğiz." - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Savunma Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement