Denizlisporlu Oyuncular, Futbol Akademisi'ne Moral Verdi - Son Dakika
Spor

Denizlisporlu Oyuncular, Futbol Akademisi'ne Moral Verdi

Denizlisporlu Oyuncular, Futbol Akademisi\'ne Moral Verdi

TFF 1. Lig'in 20. haftasında 11 Şubat Cumartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Denizlisporlu futbolcular, antrenmana katılan Denizli Futbol Akademisi oyuncularına moral verdi.

04.02.2017 18:13

TFF 1. Lig'in 20. haftasında 11 Şubat Cumartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Denizlisporlu futbolcular, antrenmana katılan Denizli Futbol Akademisi oyuncularına moral verdi.

Denizlisporlu oyuncular, Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

Yeşil-siyahlı takımın Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanına, olağanüstü genel kurulda adını Denizli Futbol Akademisi olarak değiştiren ve Denizlispor'un pilot takımı olarak çalışmalarını sürdüren Spor Toto 3. Lig takımı Denizli Büyükşehir Belediyespor futbolcuları da katıldı.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve Denizli Futbol Akademisi yöneticilerinin de takip ettiği antrenmanda Başkan Urkay, her iki takıma da güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtti.

Urkay, "Bütün futbolcularımız ellerinden gelenin daha fazlasını yaparak takımlarımızı her zaman daha iyiye götürmeye çalışmalıdır. Denizli Futbol Akademisi, bizim altyapı projemiz için çok değerli bir kulüp. Haftalar geçtikçe daha iyi olacaklarına inancım tam. Yarın oynayacakları maçta kendilerine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Denizli Futbol Akademisi oyuncularına moral veren Denizlisporlu futbolcular, yarınki Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdüren oyunculara başarılar diledi.

Her iki takımın yöneticileri ve futbolcuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlisporlu Oyuncular, Futbol Akademisi'ne Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement