Dere temizlik çalışması Sarıçam'ı sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Dere temizlik çalışması Sarıçam'ı sevindirdi

Dere temizlik çalışması Sarıçam\'ı sevindirdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı'nın Sarıçam Mahallesi'nde yürüttüğü yaklaşık bir kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

07.11.2019 16:12  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde il genelindeki dere temizliklerini sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler, Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi'ndeki dere taşkın sorununa da müdahalede bulundular. Mahallede gerçekleştirilen 800 metrelik makineli temizlik işi sayesinde, dere yatağı içerisinde biriken yabancı maddeler uzaklaştırılarak suyun sağlıklı akışı sağlandı.

"Eskiden yağmur suları asfalta iniyordu"

Gerçekleştirilen çalışmanın mahalle halkını sevindirdiğini belirten Sarıçam Mahalle Muhtarı Osman Kabaklıoğlu, "Yağış olduğu zamanlarda sular dere yatağından taşıyor ve asfalta kadar iniyordu. Çevrede de mahalle sakinlerimizin evleri var. Bu yüzden evlerine, arazilerine doğru taşmalar oluyordu. Deremiz MASKİ tarafından güzel bir şekilde temizlendi. Yapılan çalışmadan memnunuz. Bütün ekiplere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dere temizlik çalışması Sarıçam'ı sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement