Dereçiftlik'te Alt Ve Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Dereçiftlik'te Alt Ve Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı

Dereçiftlik\'te Alt Ve Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in Dereçiftlik Mahallesi'nde 7 kilometre altyapı ile 13 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına imza attı.

09.07.2018 16:04  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Manisa'nın 17 ilçesinde sürdürdüğü altyapı dönüşümüyle mahalleleri adeta yeniden inşa ediyor. Proje çerçevesinde sağlıklı sistemlere kavuşan mahallelerden biri de Gördes'e bağlı Dereçiftlik Mahallesi oldu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde mahalleye öncelikle 3 kilometre içme suyu ve 4 kilometre kanalizasyon hattı döşendi. Altyapının ardından yine MASKİ tarafından başlatılan 13 bin metrekarelik kilit parke taş çalışması da tamamlandı.

"HIZMETLERIN DEVAMINI DÖRT GÖZLE BEKLIYORUZ"

Gördes'in Dereçiftlik Mahalle Muhtarı Ergül Paydaş, "Mahallemizin kanalizasyonu da içme suyu şebekesi de MASKİ tarafından tamamen yenilendi. Çok güzel bir çalışma oldu. Mahalle olarak çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz, devamını da dört gözle bekleriz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dereçiftlik'te Alt Ve Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement