Alaplı'da Dereye Düşen Karga Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Alaplı'da Dereye Düşen Karga Operasyonu

Alaplı\'da Dereye Düşen Karga Operasyonu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yuvasından dereye düşen karga yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı.

12.06.2014 08:33  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yuvasından dereye düşen karga yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı.

Alaplı ilçesinde geçen Cuma günü yaşanan sel felaketinin ardından deredeki birçok canlıyı kurtaran Alaplı Belediyesi İtfaiye ekipleri bu kez yuvasından Alaplı Deresi'ne düşen karga yavrusunu kurtardı.

Dere üzerinde birçok karganın dolaştığını ihbarını alan Alaplı Belediyesi İtfaiye ekipleri dereye yavru karganın düştüğünü tespit etti. Dere içerisindeki ağaç parçalarını üstünde mahsur kalan karga yavrusunu kurtarmak için itfaiye ekipleri merdivenle dereye inerek yavru kargayı kurtardı.

Alaplı Belediyesi İtfaiye eri Çetin Güner, ilçedeki sel felaketi nedeniyle deredeki birçok havyanı kurtardıklarını söyledi.

Vatandaştan gelen her ihbarı değerlendirdiklerini belirten Güner,“İlçemizde son yaşadığımız sel felaketinin ardından birçok hayvan selde mağdur oldu. Alaplı Belediyesi İtfaiye ekipleri olarak bize gelen ihbarlar doğrultusunda selde kedi, köpek ve birçok hayvanı kurtardık. Bugünde karga sürüsünün dere üzerinde bağırdıkları ihbarını aldık. Ekip arkadaşım Mustafa Kaya ile birlikte dereye geldik. Kargaların bağırmasının nedeni de dere üzerinde ağaç parçasının üzerinde bulunan yavru kargayı alamadıklarından dolayıydı. Derede su seviyesi yüksek olmasına rağmen dereye inerek yavru kargayı kurtardık. Görüntülerde de anlaşıldığı gibi yavru karganın annesi sürekli üzerimizde dolandı. Yavru kargayı kurtardığımız için mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alaplı'da Dereye Düşen Karga Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement