Derince'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Derince'den Kısa Kısa

Derince Belediyesince Engelliler Haftası dolayısıyla Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde (EYDEM) düzenlenen törende, "Atık Plastikler Hayat Veriyor" projesi kapsamında 30 tekerlekli sandalye sahiplerine hediye edildi.

18.05.2013 11:14

Derince Belediyesince Engelliler Haftası dolayısıyla Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde (EYDEM) düzenlenen törende, "Atık Plastikler Hayat Veriyor" projesi kapsamında 30 tekerlekli sandalye sahiplerine hediye edildi.

Başkan Aziz Alemdar, burada yaptığı konuşmada, 3 yıl önce kurulan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nin kısa süreçte önemli mesafe kat ettiğini belirterek, EYDEM bünyesindeki çalışmaların aynı kararlıkla sürdürüleceğini söyledi.

-Masa tenisi kursu-

Derince Belediyespor, "Okul-Kulüp İşbirliği Projesi" kapsamında ilkokul 1. sınıf ve ana sınıfı öğrencilerine masa tenisi öğretiyor.

Haftanın üç günü Derince Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanlarda, minik öğrenciler, hayatlarında ilk kez tenis raketini tutarken, hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.

Derince Belediyespor Masa Tenisi Takımları Antrenörü Yasemin Gökçelik, altyapıya büyük önem verdiklerini kaydederek, "Derince Belediyespor olarak masa tenisinde son yıllarda büyük başarılara imza attık. Bu başarıların devamı için altyapı şart. Bizde kulüp olarak her zaman altyapıya önem veriyoruz. Şu anda Derince'nin dört bir yanında 300'ü aşkın sporcumuz var. Bu sayımızı daha da çok arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

-Miniklerden büyüklere masallar-

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Miniklerden Büyüklere Masallar Projesi kapsamında, minik öğrenciler masal anlattı.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Remzi Turan, okul öncesi eğitim gören miniklerin hazırlamış oldukları gösterileri beğeniyle izledi.

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, minikleri gerçekleştirdikleri gösteriden dolayı tebrik etti.

Programda, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derince'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement