Dev Projeye Takdir Plaketi - Son Dakika
Güncel

Dev Projeye Takdir Plaketi

Dev Projeye Takdir Plaketi

Osmangazi belediyesi, "Bir Milyon Fidan Kampanyası"yla da öncü çalışmalarını sürdürüyor.

23.03.2012 11:01

BİR MİLYON FİDAN TÜRKİYE PROJESİ

Çevre projeleri ile Türkiye'ye örnek olan Osmangazi belediyesi, son yılların en büyük projelerinden biri olan "Bir Milyon Fidan Kampanyası"yla da öncü çalışmalarını sürdürüyor. 3 yılda 600 bine yakın fidanı toprakla buluşturan Osmangazi Belediyesi, Bursa Valiliği ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından takdir plaketi ile ödüllendirildi.

Orman Haftası etkinliklerini bu yıl Hasanağa'da başlatan Orman Bölge Müdürlüğü, çevreye ve yeşile önem veren kişi ve kurumları da plaketle ödüllendirdi. Bursa ve Türkiye'de en önemli çevre projelerinin başında yer alan "Bir Milyon Fidan Kampanyası"nı yürüten Osmangazi Belediyesi'ne düzenlenen törenle takdir plaketi verildi. Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, teşekkür plaketini Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar verdi. Demirhan, Osmangazi Belediyesi'nin çok önemli bir çalışma yürüttüğünü belirterek başta Başkan Mustafa Dündar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Bir Milyon Fidan Kampanyası'nın Türkiye ölçeğinde büyük bir kampanya olduğuna dikkati çeken Vali Yardımcısı Demirhan, tüm Bursalıları kampanyaya katılmaya davet etti.

Öte yandan Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen Bir Milyon Fidan Kampanyası'nın 2012 yılı çalışmaları önümüzdeki hafta düzenlenecek törenle start alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dev Projeye Takdir Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement