Devlet Bahçeli: "Mhp'nin Aldığı Oy Daha Yüksek Ancak Oylarınız Çalınıyor" - Son Dakika
Politika

Devlet Bahçeli: "Mhp'nin Aldığı Oy Daha Yüksek Ancak Oylarınız Çalınıyor"

Devlet Bahçeli: "Mhp\'nin Aldığı Oy Daha Yüksek Ancak Oylarınız Çalınıyor"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Maltepe Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış töreninin ardından Şile Terminal Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslendi.

23.02.2014 23:08

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Maltepe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılış töreninin ardından Şile Terminal Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslendi. Bahçeli, "Sandığın başında olmalısınız. MHP aldığı oy kadar değil; daha yüksek bir oya sahiptir. Ancak oylarınız çalınıyor" dedi.

Şile Terminal Meydanı'nda toplanan partililere hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, hükümetin 'Ne Mutlu Türküm' sözünden rahatsız olduğunu iddia ederek, tek başına iktidara gelmesi halinde Başbakan Erdoğan'ın villasının girişine 'Ne Mutlu Türküm' diye yazacaklarını söyledi.

Daha sonra Şile'de esnaf ziyareti yapan Bahçeli, ellerindeki karanfilleri gezerek esnafa verdi ve fotoğraf çektirdi. Partisinin ilçe seçim bürosuna da uğrayan Bahçeli kendisine ikram edilen yöresel börekten yiyip, ayran içti. Daha sonra Bahçeli Ataşehir'de katılacağı programa yetişmek üzere yola çıktı. Şile'nin çıkışında konvoyu durdurulan Bahçeli, burada gözleme yedi ve çalışanlarla ve çocuklarla hatıra resim çektirdi

Yaklaşık 1 saat gecikmeyle Ataşehir'e ulaşan Bahçeli, burada toplanan kalabalığa seslendi. Maltepe'de olduğu gibi burada da vatandaşların oylarına sahip çıkmasını isteyen Bahçeli, bu kez bir iddiada bulundu. Bahçeli, "Oylarınız çalınıyor" dedi. Bahçeli, "Sandığın başında olmalısınız. MHP aldığı oy kadar değil; daha yüksek bir oya sahiptir. Ancak oylarınız çalınıyor. Çalınan oylarla iktidar olunuyor. Oylarınızı çalanlar, bu defa sizin rızkınızı, geleceğinizi, ülkemizin her imkanını çalıyor. Artık buna bir son verelim" diye konuştu.

Bahçeli konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını yaptı ve son zamanlarda artan ve basında çıkan kadın cinayetlerinden bahsetti. Bahçeli'nin gelişi esnasında partililerden bazıları oluşan kalabalık yüzünden tartıştı ve kısa süreli bir arbede yaşandı. Araya giren görevlilerin sayesinde tartışan grup buradan uzaklaştırıldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha sonra partisinin Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'ndeki düzenlediği Salon Toplantısına katıldı. Burada katılımcılara seslenen Bahçeli, Üsküdar Belediye Başkan adayına övgüler yağdırdı. Bahçeli, "Adayımızın soyadı çok önemli. (Habib) Suiçmez.. Bu soyadı çok önemli. Bu soyadı tam 17 Aralık'ın karşılığı en azizi şey sudur, ona bile kıyamıyor. Hal böyle olunca belediye başkan adayımız Habip Suiçmez büyükşehir yasasına göre ilçelerle beraber koordinasyon içerisinde çalışacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Devlet Bahçeli: 'Mhp'nin Aldığı Oy Daha Yüksek Ancak Oylarınız Çalınıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement