Devlet Erkanı, Bakan Aslan'ın Kardeşinin Cenaze Namazında Katıldı - Son Dakika
Genel

Devlet Erkanı, Bakan Aslan'ın Kardeşinin Cenaze Namazında Katıldı

Devlet erkanı, Bakan Aslan'ın kardeşinin cenaze namazında katıldı Başbakan Yıldırım, acılı gününde Bakan Arslan'ı yalnız bırakmadıİSTANBUL - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın kardeşi için düzenlenen cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlar katıldı.

21.07.2017 18:25

Devlet erkanı, Bakan Aslan'ın kardeşinin cenaze namazında katıldı

Başbakan Yıldırım, acılı gününde Bakan Arslan'ı yalnız bırakmadı

İSTANBUL - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın kardeşi için düzenlenen cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlar katıldı. Arslan'ın törende üzgün olduğu gözlenirken, Başbakan Yıldırım'da namaz sonrası tabutu omuzlayanlar arasında yer aldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın kardeşi Okan Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bakan Arslan'ın kardeşinin cenaze namazı Marmara İlahiyat Camii'nde düzenlenen ikindi namazına müteakip kılındı. Cenaze namazın Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra bakanlar, aile yakınları ve bürokratlar katıldı. Arslan'ın tören sırasında üzgün olduğu gözlenirken taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından 52 yaşındaki Okan Arslan'ın Başbakan'ın da desteği ile omuzlarda taşınarak son yolcuğuna uğurlandı.

Öte yandan Arslan'ın naaşının Kartal Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Devlet Erkanı, Bakan Aslan\'ın Kardeşinin Cenaze Namazında Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Devlet Erkanı, Bakan Aslan'ın Kardeşinin Cenaze Namazında Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement