Dha İstanbul - Kandilli Rasathanesi'nde Deprem Toplantısı (1) - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - Kandilli Rasathanesi'nde Deprem Toplantısı (1)

Boğaziçi Üniversitesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener,"Marmara'da yakın gelecekte deprem olacağı gerçek.

17.08.2017 10:55

Boğaziçi Üniversitesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener,

" Marmara'da yakın gelecekte deprem olacağı gerçek. Ne büyüklükte olacağını biliyoruz ama bugünkü teknolojiyle tarif vermek mümkün değil"

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA/ İstanbul DHA

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü, 17 Ağustos depreminin 18. yıldönümünde basın toplantısı düzenledi.

Kandilli Rasathanesi'nde düzenlenen toplantıda Enstitü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Şafak, Bölgesel Depremler ve Tsunami Uzmanı Prof. Dr. Ali Pınar katıldı.

Haluk Özener, toplantıda yaptığı konuşmasında, "Marmara'da yakın gelecekte deprem olacağı gerçek. Ne büyüklükte olacağını biliyoruz ama bugünkü teknolojiyle tarif vermek mümkün değil" dedi.

Özener, ayrıca Bodrum'da yaşanan deprem hareketliliği ile ilgili bilgi vererek, "21 Temmuz'dan bu yana 8 bin adet deprem kaydettik" dedi. Özener, bölgede deprem hareketliliğinin bir süre daha devam edeceğini öngördüklerini belirtti.

Görüntü Dökümü:

-------------------

Özener'in açıklamaları

Detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Kandilli Rasathanesi'nde Deprem Toplantısı (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement