Dha Yurt Bülteni -18 - Son Dakika
3.Sayfa

Dha Yurt Bülteni -18

KAYALIKLARDAN DÜŞEN ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİMANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde yaklaşık 25 metre yükseklikteki kayalıklardan düşen üniversiteli Meltem Sezer, hayatını kaybetti.

11.02.2019 20:54

KAYALIKLARDAN DÜŞEN ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

MANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde yaklaşık 25 metre yükseklikteki kayalıklardan düşen üniversiteli Meltem Sezer, hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Kayadibi Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen Meltem Sezer ile arkadayı G.Y.  Kuruca mevkiinde kayalıklara tırmandı. İki arkadaş burada vakit geçirdikleri sırada, Sezer henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek 25 metre yükseklikten aşağıya düştü. Sezer'in düştüğünü gören mahalle sakinleri, durumu 112 sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, Sezer'i kayalıklardan indirirken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sezer'in yaşamının yitirdiği belirlendi. Öte yandan, olayda büyük şok yaşayan G.Y. ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile aşağıya indirildi. Sezer'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-kayalıkların olduğu bölge

-cenazeden görüntü

-Meltem Sezer'in arkadaşlarından görüntü

-olay yerinden görüntü

Haber - Kamera: Erdinç ALKAN/KIRKAĞAÇ, (Manisa),

======================

HDP İzmir İl Binası'nda yangın

İZMİR'de, HDP İl Binası'nda, flama ve pankartların olduğu bölümde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede panik yaşandı.

Çankaya semtindeki Şair Eşref Bulvarı'nda bulunan, HDP İzmir İl Binası'nda, propaganda için kullanılan flama ve pankartların bulunduğu bölümde, elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı. Partidekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye, su sıkarak müdahale ettiği yangının büyümesini önledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bina ve çevresinde kısa süreli panik yaşandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Binadan görüntü

Olay yeri ekiplerinin çalışmasından görüntü

Haber-Kamera: Davut CAN/ İZMİR,

==========================

Malatya'da av tüfeğiyle vurulan muhtar yaralandı

MALATYA'da markette çıkan kavgada 3 kişinin saldırısına uğrayan Taştepe Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıç, av tüfeğiyle yaralandı. Kılıç hastaneye kaldırılırken, 3 şüpheli ise polis tarafından yakalandı.

Olay, akşam saatlerinde Hidayet Mahallesi'nde meydana geldi. Markette karşılaşan Taştepe Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıç, Mehmet K. ile Serdar Semih G. ve Oğuzhan D., arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, kimin tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar Mehmet Kılıç'a isabet etti. Kavganın ardından 3 şüpheli olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Kılıç'ı ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye aldı. Polis ekipleri bölgede yaptıkları incelemenin ardından kısa sürede kaçan 3 şüpheliyi olayda kullandıkları tüfekle yakalayarak gözaltına aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------------

Olay yeri

Polis ekileri

İnceleyen polisler

Polis arabaları

Kalabalıktan görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA

=================================

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Dha Yurt Bülteni -18 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement