Dila Tarkan "Stilin Tamamen Bir İnsanın İçinden Geldiğini Düşünüyorum" - Son Dakika
Güncel

Dila Tarkan "Stilin Tamamen Bir İnsanın İçinden Geldiğini Düşünüyorum"

Dila Tarkan "Stilin Tamamen Bir İnsanın İçinden Geldiğini Düşünüyorum"

Sosyetik güzel ve moda ikonu Dila Tarkan; kariyerinden, evlilik planlarına; seyahat etmeyi sevdiği rotalardan yeme-içme zevklerine, alışveriş alışkanlıklarından, güzellik sırlarına kadar merak edilenlerini MAG okurlarına anlattı.

23.07.2018 10:16  Güncelleme: 10:15

DilasimaGroup Markalar Direktörü Dila Tarkan bilinmeyenlerini MAG Temmuz- Ağustos sayısında anlattı. İstanbul'dan Kanada'ya, Kanada'dan Londra ve New York'a uzanan hayat yolculuğuna ve mesleğine dair detayları paylaşan Dila Tarkan "Modayı seviyor olmak ve bu sektörde çalışıyor olmak bana kendimi iş yapıyormuşum gibi hissettirmiyor ve çok keyif alıyorum" dedi.

Evlilik yolunda ilk adımı atan ve Yahya Uçbaşaran ile olan ilişkisinden de bahseden Tarkan "Biz Yahya ile tanıştığımız andan itibaren çok iyi anlaştık ve birkaç ay baya iyi arkadaş olarak ilişkimizi sürdürdük. Aslında ben o dönem ilişki yaşamak istemiyordum ama Yahya'nın uzun, azimli deneyişleri sonunda iki - üç ay sonra beni bir şekilde ikna etti ve ilişkimize başladık. Açıkçası ilk günden beri evleneceğim kişinin o olduğunu ben çok iyi biliyordum. Ben güzel ve mutlu bir evliliğin içinde büyüdüm, umarım ben de aynısını ileride kendi ailem için sağlayabilirim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dila Tarkan 'Stilin Tamamen Bir İnsanın İçinden Geldiğini Düşünüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement