Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü - Son Dakika
3.Sayfa

Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü

Antalya'da dilek feneri uçurmak isterken 8 metrelik uçurumdan düşen genç kadın yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

24.03.2019 10:00  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da dilek feneri uçurmak isteyen Begüm Ataç,8 metrelik uçurumdan düştü. Olayı gören arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirdi Ataç, düştüğü yerden arkadaşlarına seslenerek durumunun iyi olduğunu söyledi. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

DİLEK FENERİ UÇURMAK İÇİN ÇIKTI

Olay, Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Atatürk Kültür Parkı içerisinde saat 00.30 sıralarında yaşandı. Park içerisinde bir restoranda vakit geçiren Ataç, arkadaşlarıyla dilek feneri uçurmak için dışarı çıktı.

Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü

8 METRELİK UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Feneri uçurmak istediği sırada, dengesini kaybeden Ataç, kayalık alandaki yaklaşık 8 metrelik uçurumdan düştü. Olayı gören arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, bir kişi ise kayalık alandan aşağıya doğru indi. Ataç, düştüğü yerden arkadaşlarına seslenerek durumunun iyi olduğunu söyledi.

Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü

HALAT YARDIMIYLA ÇIKARILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ip istasyonu kurdu ve Ataç'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Bir itfaiye eri, Ataç'ın düştüğü yerden yaralı kadının yanına indi. Halat yardımıyla yukarı çıkarılan Ataç, bulunduğu yerden çıkarıldı.

Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

İlk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü
Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Dilek Feneri Uçurmak İsterken Uçurumdan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Abuzer kömürcü: Sığıra bişey olmamış 2 1 Yanıtla
  • Cay: Ahmaklkkkk 2 0 Yanıtla
  • Bıdı Bıdı : Dilegi ammada çabuk kabul olmus ya yapan yapıyor abi isi biliyo adamlar. 2 0 Yanıtla
  • Drwho: Her dilek feneri ucurani cadi olarak gormek her camiyi gireni hoca olarak gormeye benzer. Bircok kisi dilek dilemeden gorsel goruntunun guzelligiyle feneri ucuruyor.. Fenerin ismi dilek feneri olmasi yanlis algilara sebep olabiliyor. Ne maksatli feneri ucurdugunu bilmeden yorum yapmak cahilliktir.. 0 0 Yanıtla

Advertisement