Dilovası'nda Gençlik Şöleni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Gençlik Şöleni Yapıldı

Dilovası\'nda Gençlik Şöleni Yapıldı

Dilovası Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen "Dilovası Gençlik Şöleni" Belediye meydanında coşkuyla kutlandı.

22.05.2012 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen "Dilovası Gençlik Şöleni" gençleri ve ilçe halkı yağmurlu havaya rağmen doyasıya eğlendirdi.

Dilovası halkının ilgi gösterdiği şölene Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Birim müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimleri yanı sıra Dilovası halkı katıldı.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, gençlerin coşku dolu şölenine katılarak onarlı yalnız bırakmadı. İlçenin yeteneklerinin sergilediği performanslara alkış tutan Başkan Yaman düzenlenen Gençlik Şöleninde bir konuşma yaptı. Belediye Başkanı Cemil Yaman, gençlerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi;

Bizim geçmişte sahip olamadığımız bizim gençliğimizde göremediğimiz imkânlara siz bugün sahipsiniz. Bunu hep birlikte yapıyoruz, yapacağız. Sizleri böyle hep coşkulu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu sene İlçemizin değerlerini gün yüzüne çıkartmak için ikincisini düzenlediğimiz Gençlik şöleninde ilçemizin güzel seslerini yer verdik. Gecenizin iyi geçmesini temenni ediyor iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Geceye İlçemizin güzel sesleri Rızgan, Fatih Adıgüzel, Rüstem-Umut-Sami, Burcu Yerlikaya, Hakan Emre-Diablo, Cihan Akboğa ve Nurullah Çukan'ın seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle yağmura rağmen unutulmaz bir gece yaşayan Dilovası halkı bu tür etkinliklerle bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Cemil Yaman teşekkür ederiz dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Gençlik Şöleni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement