Dinamoedu Öğrencilerle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Dinamoedu Öğrencilerle Buluşuyor

DinamoEdu, Mart ayında dört önemli etkinlikle öğrencilerle buluşuyor.

06.03.2018 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt dışı eğitim danışmanlığına farklı bir soluk getiren DinamoEdu, Mart ayında dört farklı etkinlikle öğrencilerin merak ettiklerini cevaplandıracak, yüz yüze görüşmeler gerçekleştirecek. İstanbul ofisinin yanı sıra Kanada Toronto'da ofisinin bulunmasının avantajlarına sahip olan DinamoEdu, tecrübesi ve uzman ekibi ile yurt dışı eğitimi alanında ücretsiz danışmanlık veriyor.

İLK BULUŞMA 4 MART'TA GERÇEKLEŞTİ…

DinamoEdu'nun yer alacağı Yurt Dışı Eğitim Bilgilendirme Toplantısı 4 Mart'ta Kasaba Evlerinde gerçekleşti. Yurt dışı dil ve yaz okulları hakkında bilgi veren firma, uzmanlık alanı olan Kanada eğitim sistemi hakkında da öğrencileri bilgilendirdi. Aynı zamanda toplantı sonrası, DinamoEdu danışmanlarından Ali Topaloglu, öğrenciler ile birebir toplantılar yaparak, onları doğru eğitimlere yönlendirdi.

"CANADA EXPERİENCE SUMMİT" İLE BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ'NDE…

DinamoEdu tarafından Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenen Canada Experience Summit'te Kanada eğitim, yaşam konuları ve kariyeri hakkında öğrencilere bilgi verilecek. 14 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte Kanada Başkonsolosluğundan Senior Trade Commissioner Chris Wimmer açılış konuşmasını yapacak. DinamoEdu, uzman ekibiyle Kanada eğitim hayatı ile ilgili tüm merak edilenleri anlatacak.

YURT DIŞI EĞİTİMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER İÇİN DİNAMOEDU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR…

DinamoEdu, IEFT fuarları kapsamında University of Canada West ve VGC International ile birlikte 23 Mart'ta Dedeman Otel Bostancı'da öğrencilerle buluşacak. 24 Mart'ta ise firma, yine IEFT fuarları kapsamında Student Management Group ile birlikte International Convention Center'da düzenlenecek olan fuarda yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dinamoedu Öğrencilerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement