Dinar'da "Geleceğimi Koruyorum" Projesi - Son Dakika
Güncel

Dinar'da "Geleceğimi Koruyorum" Projesi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Yunus Emre İlkokulu tarafından toprak ve su temalı resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

25.03.2016 13:06

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Yunus Emre İlkokulu tarafından toprak ve su temalı resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

2016 yılının Birleşmiş Milletler tarafından toprak yılı ilan edilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan "Geleceğimi Koruyorum" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yunus Emre İlkokulu tarafından bir program hazırlandı.

Programda konuşan Yunus Emre İlkokulu Müdürü Aynur Can, okul olarak "Geleceğimi Koruyorum" projesine EKAP projeleriyle destek verdiklerini söyledi.

Can, "Toprak ve suyun değerini anlatmak, farkındalık oluşturmak, çocuklara ve gelecek nesillere tabiatı sevdirmek, var oluşun ve yok oluşun temeli olan toprak ve suyu hatırlatmak istedik" dedi.

Daha sonra okul öğrencileri halk oyunları gösterisi sundu.

Okul öncesi ve ilkokullar arasında düzenlenen resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile yarışmaya katılan okullar için hazırlanan katılım belgeleri okul müdürlerine takdim edildi.

Bir sınıf içinde hazırlanmış yapay orman, gölet ve toprak alanları inceleyen davetliler, ardından tohum ve fidan dikimi gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'da 'Geleceğimi Koruyorum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement