Dink Davasında Başkanından, Avukatlara: Gelecek Duruşmada Karar Vermek İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Dink Davasında Başkanından, Avukatlara: Gelecek Duruşmada Karar Vermek İstiyoruz

Dink Davasında Başkanından, Avukatlara: Gelecek Duruşmada Karar Vermek İstiyoruz

Dink Davası'nın 24.duruşmasında Mahkeme Başkanı Rüstem Eryılmaz, bütün avukatların bir sonraki duruşmaya gelmesini isteyerek "Bir karar vermek istiyoruz artık" dedi.

10.01.2012 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dink Davası'nın 24. duruşmasında Mahkeme Başkanı Rüstem Eryılmaz, bütün avukatların bir sonraki duruşmaya gelmesini isteyerek "Bir karar vermek istiyoruz artık" dedi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Dink Davası'nda sanıklar Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Mustafa Öztürk, Salih Hacısalihoğlu'nun avukatları savunma yaptı. Ardından Mahkeme Başkanı Rüstem Eryılmaz, saat 17.50'de duruşmaya ara verdi.

BAŞKAN: KARAR VERMEK İSTİYORUZ. HERKES GELSİN LÜTFEN

Duruşmayı 17 Ocak 2012'ye ertelediğini söyleyen Eryılmaz, şu ana kadar Tuncay Uzundal'ın avukatı hariç bütün sanık avukatlarının savunma yaptığını belirtti. Başkan Eryılmaz, "Bazı sanıklara istenen cezaların ağırlığı nedeniyle özellikle onların avukatları mutlaka gelsin. Bir karar vermek istiyoruz artık. Lütfen herkes gelsin" dedi. Başkan, sanıklar Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Zeynel Abidin Yavuz, Ersin Yolcu, Ahmet İskender, Mustafa Öztürk ve Tuncay Uzundal'ın avukatlarına "karar duruşmasında" bulunmalarını bildirdi.

DURUŞMA 17 OCAK'A ERTELENDİ

Daha sonra kısa bir ara veren Mahkeme Heyeti, aldığı "ara kararları" açıkladı. Mahkeme Heyeti, sanıklar Erhan Tuncel ve Yasin Hayal'in tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 17 Ocak 2012'ye erteledi. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dink Davasında Başkanından, Avukatlara: Gelecek Duruşmada Karar Vermek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement