Direğe Çarpan Otomobilde 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Direğe Çarpan Otomobilde 3 Ölü

Direğe Çarpan Otomobilde 3 Ölü

Denizli'de sürücünün kontrolünden çıkarak elektrik direğine çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

29.08.2011 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de sürücünün kontrolünden çıkarak elektrik direğine çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kazada ölen otomobil sürücüsü Metin Ulcay'ın daha önce alkollü araç kullanırken yakalandığı için ehliyetine el konulduğu belirlendi.

Kaza dün saat 22. 00 sıralarında Aktepe Mahallesi Şeyh Bedrettin Caddesi'nde meydana geldi. 31 yaşındaki Metin Ulcay, yönetimindeki 20 U 7874 plakalı otomobille giderken, aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazayı görenler hemen ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri, sürücü Metin Ulcay ile 25 yaşındaki Hüseyin Kayırhan'ın kaza yerinde öldüğünü belirlerken, ağır yaralılar 26 yaşındaki Ahmet Duyan ve 27 yaşındaki Hasan Duyan, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Duyan, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde inceleme yapması ardından Metin Ulcay ile Hüseyin Kayırhan'ın cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürürken, sürücü Ulcay'ın daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu ve sürücü belgesi olmadan direksiyon başına geçtiği belirlendi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Direğe Çarpan Otomobilde 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement