Direksiyonsuz Otomobille Duvara Çarptılar: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Direksiyonsuz Otomobille Duvara Çarptılar: 2 Yaralı

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında direksiyonu olmayan ve rot miline bağlı yassı metal çubukla kontrol edilen otomobil duvara çarptı. Olayda iki kişi yaralandı.

16.05.2018 03:08  Güncelleme: 08:56

Bilecik'te, direksiyonu olmayan ve rot miline bağlı yassı metal çubukla kontrol edilen otomobilin duvara çarpması sonucu iki kişi yaralandı.

DUVARA ÇARPTILAR

Alınan bilgiye göre, U.Ş. yönetimindeki 11 SH 337 plakalı otomobil, Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi'nde kontrolden çıkarak su isale hattı istinat duvarına çarptı.

Kazada sürücü U.Ş. ile aynı araçta bulunan F.Ş. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DİREKSİYONU YOK

Öte yandan, kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri, araçta direksiyon olmadığını tespit etti. Rot miline bir somunla tutturulan yassı metal parça ile aracın kontrol edildiği belirlendi.

Direksiyonsuz Otomobille Duvara Çarptılar: 2 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Direksiyonsuz Otomobille Duvara Çarptılar: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Spazm gecircem: Yok ya ne para olmamasi bursa da da yapan beyinsizler var tarz yapicam adına boyle sacmalik yapiyor.madem imkanin yoktu ya binme yada yavas git bence imkansizlikdsn degil beyinsizlikten 2 1 Yanıtla
  • 55: fakirliğin gözü kör olsun adamların belki direksiyon alacak parası yok muştur.bunlar sağ salim filmini fazla izlemişler 1 2 Yanıtla
  • TESLA TÜRKİYE: Türk tipi otonom sürüş 3 0 Yanıtla
  • .: beyin yoksunu. direksiyon olsada çarpar böyle mahluklar 3 0 Yanıtla
  • Zırtt: Şahin her an herşey farklı cıkabilir 0 0 Yanıtla

Advertisement