Divan Grubu "Salon Du Chocolat" Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Divan Grubu "Salon Du Chocolat" Fuarı'nda

Divan Grubu "Salon Du Chocolat" Fuarı\'nda

Salon du Chocolat Fuarı bu sene 18. defa Paris'te gerçekleşti.

30.11.2012 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın çikolatayla ilgili en büyük organizasyonu olma özelliğine sahip Salon du Chocolat Fuarı bu sene 18. defa Paris'te gerçekleşti. Türkiye'de butik pastane konseptinin lideri olan Divan Pastanelerine, kuruluşundan bu yana, özgün ve ilerici vizyonuyla yön veren Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Divan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in öncülüğünde, Divan Grubu CEO'su Marcos Bekhit, Divan Grubu Tedarik Zinciri ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güçlü Şeneler ve grubun diğer yöneticileri ile çikolata ve pasta şefleri de fuara katıldılar.

Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan fuar; en kaliteli kakao üreticilerini, sektörün önde gelen çikolata markaları ve çikolata tutkusunu paylaşan gurmelerle buluşturdu. Fuarda macaronlarla kaplanmış arabalardan, çikolatadan tasarlanmış kıyafetlere kadar çikolata ile ilgili birbirinden özel gösteriler, ilginç performanslar ve etkileyici tanıtımlar gerçekleştirildi. Çikolataya ilişkin hem geleneksel hem de deneysel her türlü tadın yer aldığı organizasyonda ürünler sadece lezzet ve içerikleriyle değil, aynı zamanda özenli ve yaratıcı paketleme biçimleri ve sunumlarıyla da dikkat çekti.

Divan Grubu yetkilileri gerçekleştirdikleri gezi kapsamında, pastanecilik alanında tüm dünyada bir ekol olarak kabul edilen Paris'in, bütün büyük ve butik pastaneleri ile ünlü çikolata mağazalarını ziyaret ederek, Avrupa'daki yeni lezzet akımlarını ve sektördeki tüketim eğilimlerini de gözlemleme fırsatı buldular.

Dünya trendlerini yakından takip eden, pastanecilik anlamında bir çok farklı dünya lezzetini Türk damak tadına uyarlayarak alanında öncü olan, butik pastane konseptinin Türkiye'deki ilk ve tek temsilcisi Divan Grubu; dünya çikolata pasta trendlerine yön veren bu fuardan ve Paris'in pastanecilik kültüründen edindiği izlenimlerini, yarım asrı aşkın Divan geleneğini

yaşatan tecrübeli ustalarının kıymetli yorumlarıyla harmanlayarak, önümüzdeki dönemde müdavimlerinin beğenisine sunacakları spesiyallere yansıtmaya hazırlanıyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Divan Grubu 'Salon Du Chocolat' Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement