Dockers® Web Sitesi Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Dockers® Web Sitesi Yenilendi

Dockers®'ın yenilenen web sitesi tüketicilere benzersiz bir marka deneyimi yaşatmak için yepyeni, interaktif ve dinamik yollar sunuyor.

20.09.2011 10:19

www.dockers.com adresini ziyaret edenler "Look Book" fonksiyonu sayesinde stil ipuçları ve öneriler alabilecekler.

Dünya erkeklerini takım elbise zorunluluğundan kurtaran Dockers® markası, yenilenen web sitesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. İnteraktif ve dinamik fonksiyonlarla donatılan yeni web sitesi sayesinde erkekler için trendleri keşfetmek benzersiz bir deneyime dönüşüyor. Dockers® koleksiyonundaki yenilikleri, trendleri ve efsanevi Khaki pantolonlarla özdeşleşen markanın ilginç tarihini merak edenlerin www.dockers.com adresine tıklamaları yeterli olacak.

Dockers® web sitesini ziyaret edenler hem sezon ürünlerini detaylı olarak inceleyebilecekler hem de sitenin sunduğu yeni interaktif "Look Book" fonksiyonu sayesinde stil ipuçları ve öneriler alabilecekler. Zengin içerik ve kullanıcı dostu özellikler sayesinde benzersiz bir marka deneyimi yaşayabilecekler. Ayrıca, Dockers® satış noktalarının yerlerini de yenilenen web sitesi üzerinden görebilecek, mağazalara özel etkinlik ve güncel promosyonları takip edebilecekler.

Sitede yer alan Basın Odası ise medya çalışanlarının kolayca eski ve yeni basın bültenleri ile yüksek çözünürlüklü görsel materyale ulaşabilmesini sağlıyor.

Dockers®'ın 25.yılı

1986 yılında San Francisco çıkan Dockers® tarihteki en hızlı büyüyen markalar arasında yer alıyor. Dockers® markası bu yıl 25. yılını kutluyor ve bugün ABD'de her 10 erkekten 8'in dolabında Dockers® pantolon bulunuyor. Dockers® Türkiye de çok daha fazla erkeğin gardırobunda yer almayı hedefliyor.

Markanın ürünleri 1994 yılından itibaren ABD dışında da satılmaya başlandı. 1998 yılından beri ise Dockers® markası Türkiye'de toptan ve perakende mağazalarında satılıyor. Dockers® alışveriş merkezlerindeki mağazaları ile YKM ve Boyner'lerde olmak üzere yaklaşık 350 noktada tüketicilerle buluşuyor. Dockers®'ın Türkiye'de sadece erkek koleksiyonu bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dockers® Web Sitesi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement