Dota 2 Reborn Kullanıcılarla Buluşmaya Hazır ! - Son Dakika
Teknoloji

Dota 2 Reborn Kullanıcılarla Buluşmaya Hazır !

Dota 2 Reborn Kullanıcılarla Buluşmaya Hazır !

Oyunculara MOBA türünü tanıtan ilk yapım bildiğiniz gibi bir Warcraft 3 modu olan Dota'dır.

10.09.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dota-2-Reborn-Beta-ile-Komple-Değişiyor

Oyunculara MOBA türünü tanıtan ilk yapım bildiğiniz gibi bir Warcraft 3 modu olan Dota'dır. Bu mod, aynı zamanda ilk MOBA oyunu da diyebiliriz, elbette o zamanlar henüz MOBA adı yoktu…

Günümüzde MOBa denildiği zaman akıllara iki tane yapım gelmekte, League of Legends ve Dota 2. Bu sene içerisinde bildiğiniz gibi League of Legends görsel ve arayüz anlamında çeşitli gelişmeler yaşadı, bu durumun altında kalmak istemeyen Valve ise Dota 2 Reborn'u kısa bir süre önce oyunculara duyurmuştu. Dota 2 Reborn'un en önemli özelliği ise Valve'un oyunlarına yıllardır kullandığı Soruce motorunu Source 2 motoru ile değiştirmesi diyebiliriz. Dota 2 Reborn ile birlikte; yenilenmiş grafikler, arayüz, oyun mekanikleri, 64 bit istemci ve çok daha fazla Dota 2 hayranlarıyla buluşacak.

Bugün ise konuyla ilgili büyük bir gelişme daha yaşandı. Bildiğiniz gibi bir süredir beta aşamasında olan ve belli oyuncular tarafından erişi sağlanan Dota 2 Reborn sonunda, Dota 2 istemcisinin yerine geçti. Bugün Dota 2'ye girmeye çalışan kullanıcıların hemen farkına vardığı üzere artık oyunun adı Dota 2 Reborn olarak geçmekte. Kısa bir süre sonra tamamlanmış haliyle oyuncuların karşısına sunulması beklenen yapımla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Dota 2 Reborn Kullanıcılarla Buluşmaya Hazır ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement