DSP'li Öz'den Kaymakam Memük'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

DSP'li Öz'den Kaymakam Memük'e Ziyaret

DSP\'li Öz\'den Kaymakam Memük\'e Ziyaret

DSP Torbalı Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Öz, dün Kaymakam Aydın Memük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

28.01.2014 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Torbalı Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Öz, dün Kaymakam Aydın Memük'e nezaket ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmalarına büyük bir hız veren ve bu kapsamda çalışmalarına hızla devam eden Öz, durmak bilmiyor. Dün Torbalı ilçesi mülki amiri Kaymakam Aydın Memük'ü ziyaret eden Dr. İbrahim Öz, "Torbalı için çalışan tüm kurum ve kurum amirlerine ziyarette bulunacağız. Bugün Kaymakamımız Aydın Memük'ü ziyaret ederek, çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgiler verdik" dedi.

"TORBALI'NIN VİZYONU DEĞİŞECEK"

Yıllardır Torbalı'da bulunması sebebiyle Torbalı'nın kalkınması için gerekli olan tüm bilgi ve birikime sahip olduklarını dile getiren Öz, "Torbalı'yı yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Torbalı'daki yaşamı refah düzeyini artırıcı projelere sahibiz. Torbalı halkının teveccühü ile bu göreve getirildiğimizde, projelerimizi hayata geçirerek hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

MEMÜK, BAŞARILAR DİLEDİ

Kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduğunu kaydeden Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, "Torbalı'ya hizmet etmek isteyen herkese teşekkür ederim. Bizler vatandaşlarımızın refah için yaşamaları için gece gündüz demeden devletin tüm imkanlarını kullanarak görev yapıyoruz. Bu hizmet gönüllüsü arkadaşlarında her zaman yanında olacağız. Şimdiden Torbalı adaylarımıza bu yarışta başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'li Öz'den Kaymakam Memük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement