Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Coşkusu

Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak coşkusuKÜTAHYA - Vizyona giren 'Yol Arkadaşım' filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

27.10.2017 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak coşkusu

KÜTAHYA - Vizyona giren 'Yol Arkadaşım' filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

Yaklaşık 5 bin öğrencinin izlediği söyleşiye katıldığı söyleşide Koç ve Büyükak, öğrencilerin sorularını soruları yanıtladı.

Filmin konusu hakkında bilgiler veren İbrahim Büyükak, kurban bayramı'nda televizyonda gördüğü bir haberden esinlenerek senaryoyu yazdığını belirterek, "Film için çok uğraştık, filmimiz konusundan esinlendiğimiz gibi kurban bayramı arefe günü başlıyor. Film çekimlerinde biz çok eğlendik, umarım herkes eğlenir" dedi.

Öğrencilerin kendileri ile ilgili sorularını da yanıtlayan Oğuzhan Koç, öğrencilerin uzun hava isteğini kırmayarak uzun hava seslendirirken, İbrahim Büyükak'ın askerliğini Kütahya'da yaptığını söylemesi ise salondan büyük alkış aldı. Söyleşiye görüntülü telefon bağlantısı ile katılan Eser Yenenler ise keyifli anların yaşanmasına neden oldu.

Söyleşinin ardından bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda sevenleri ile film izleyen ikili basın mensuplarının cevapladı.

Dumlupınar Üniversitesi\'nde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dumlupınar Üniversitesi'nde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement