Dünyada İlk ve Tek Gerçek Yoga Maskotu - Son Dakika
Güncel

Dünyada İlk ve Tek Gerçek Yoga Maskotu

Dünyada İlk ve Tek Gerçek Yoga Maskotu

Bir dünya markası olan Yoga Academy, maskotu olan tek Yoga merkezi olarak da ilklere imza atmaya devam ediyor!

03.07.2017 09:34  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ekim ayında cesaretin ve gücün simgesi olarak Yogaseverlere tanıtılan Aslan Yogi maskotu, şimdi de gerçeği ile birebir ölçülerdeki heykeli ile Yoga Academy'deki yerini aldı. 30cmden 1 metreye yumuşacık peluş oyuncakları ile evlere de konuk olan, cesur yürek Aslan Yogi'nin misyonu ise büyük.

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Yoga Academy'nin kurucusu Sn. Akif Manaf "Orijinal Yoga Sistemi uygulayanlar aslan gibi cesur ve güçlü bir bedene ve yüreğe sahip olurlar. Bu gücü dünyaya sevgi, barış ve huzur yaymak için kullanırlar. Biz de çocukları, yetişkinleri, aileleri motive etmek, Yoganın faydalarını vurgulamak için böyle bir maskot seçtik"dedi ve her fırsatta dile getirdiği Yoganın sağlıklı ve mutlu bir yaşam için olan güçlü desteğini yineledi.

Yoga Academy Journal dergisinde maceraları yayınlanan, hem çocuk hem büyük Yoga severlerin tanıdıkça ilgi odağı olan maskot Aslan Yogi, tüm insanlığa sevgi ve barışı getirmek için çalışan ve bunun için cehaletle savaşan Işık Savaşçılarının da simgesi. Işıkta olduğu kadar karanlıkta da kendinden emin ilerleyen Işık Savaşçısı, kılıcı koşulsuz sevgi kalkanı nedensiz merhamet olan kocaman, cesur ve güçlü bir yürek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyada İlk ve Tek Gerçek Yoga Maskotu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement