Dünyanın Tanıdığı 'Gülen Bebek' Canlı Yayında - Son Dakika
Güncel

Dünyanın Tanıdığı 'Gülen Bebek' Canlı Yayında

Dünyanın Tanıdığı \'Gülen Bebek\' Canlı Yayında

Görüntüleri İnternette Tıklanma Rekoru Kıran Henüz 10 Aylık Micah Mcarthur, Anne ve Babası ile Canlı Yayına Katıldı.

06.03.2011 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika?da babasının kağıt yırtması üzerine katıla katıla gülen ve görüntüleri internette tıklanma rekoru kıran henüz 10 aylık Micah McArthur, anne ve babası ile canlı yayına katıldı.

İnternetteki video paylaşım sitesinde birkaç gün içerisinde milyonlarca kez tıklanan gülen bebek bir anda sanal alemin en ünlüleri arasında yer aldı. Babasının elindeki kağıttan her bir parça yırtması üzerine kahkaha atan bebek babası Marcus McArthur ve annesi ile birlikte Amerika?nın en ünlü sabah programına davet edildi. St Louis Üniversitesi'nde doktora çalışması yapan Marcus McArthur bir gün elindeki mektubu yırtarken bebeklerinin kahkaha atarak gülmeye başladığını fark ettiğini, yanında her kağıt yırtıldığında tüm içtenliği ile güldüğünü gördüğünü anlattı. Baba McArthur, çocuğunun görüntülerini internete yüklediklerinde bu kadar büyük ilgi göreceğini tahmin edemediklerini söyledi.

Annesinin kucağında önünde kağıtların yırtılmasına karşılık Micah McArthur, kamera ve ışıkların etkisinden olsa gerek internetteki gibi kahkaha atmayarak gülümsemekle yetindi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın Tanıdığı 'Gülen Bebek' Canlı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement