Düzce'de 12. Sınıf Öğrencilerine Moral Konferansı Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Düzce'de 12. Sınıf Öğrencilerine Moral Konferansı Düzenlendi

Düzce\'de 12. Sınıf Öğrencilerine Moral Konferansı Düzenlendi

Okan Üniversitesinden Düzce'ye gelen öğretim üyeleri, eğitimcilere ve öğrencilere Pelemir Otel'de iki gün süren seminer ve konferanslar verdi.

12.11.2013 11:39  Güncelleme: 11:41

Perşembe günü İlde görev yapan okul yöneticileri ve rehber öğretmenlere Okan Üniversitesi Öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ali İlker GÜMÜŞELİ'nin katılımıyla Çatışma Yönetimi konulu konferans düzenlendi. Yönetimsel çatışma konularının ele alındığı ve sorunların çözüm yollarının konuşulduğu konferansa, birinci gün İl Milli Eğitim Müdürü Murat YAZICI ve Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldı. Aynı gün Düzce'de faaliyet gösteren Anadolu Lisesi öğrencilerine "sınavdır geçer" temalı konferans verildi.

İkinci gün ise Düzce'deki bütün mesleki ve teknik eğitim veren lise öğrencilerine, Okan Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Servet Gülsün ŞİRİN tarafından film ve sunumlar eşliğinde konferans verildi. Gençlerin hayallerinin önemine vurgu yapılan programda, zor şartlarda hayallerini gerçeğe dönüştüren bir grup gencin hayallerini anlatan film de izletildi.

Üniversitelerin gençleri değiştirici ve dönüştürücü etkisine vurgu yapan ŞİRİN, mutlaka düşünmeleri gerektiğini ve asıl sorulması gereken, "benim gerçek amacım ne?" sorusu olduğu gerçeğine değindi. Tarık Bin Ziyad'tan da örnek veren ŞİRİN gençlere önünüzdeki engelleri kaldırın tavsiyesinde bulundu. Ayrıca Konferansa katılan öğrencilere içecek ikramında bulunuldu ve kura ile iki öğrenciye kulaklık ve cep telefonu hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Düzce'de 12. Sınıf Öğrencilerine Moral Konferansı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement