Düzce'de 1999 Depremi Anması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Düzce'de 1999 Depremi Anması

Düzce\'de 1999 Depremi Anması
12.11.2025 19:59

Kaynaşlı'da 1999 depreminde ölenler için anma etkinliği düzenlendi, mevlit okutuldu.

DÜZCE'nin Kaynaşlı ilçesinde 12 Kasım 1999'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin yakınları mezarlıkta anma etkinliğine katıldı. Felakette ölenler için ilçede bulunan bir salonda mevlit okutuldu, dualar edildi.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde 12 Kasım 1999'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenler anma etkinliğinde bir araya geldi. 845 kişinin yaşamını yitirdiği deprem felaketinin yıldönümünde yakınlarını kaybedenler Kaynaşlı ilçesindeki mezarlığa giderek dualar ettiler. Geride kalan 26 yıla rağmen yakınlarının acısını hala yüreğinde hisseden vatandaşlar yakınlarının kabri başında gözyaşı döktü.

İlçede bulunan Kızılay salonunda depremde yaşamını yitirenler için mevlit okutuldu. Düzce Valisi Selçuk Aslan ile protokol üyelerinin de katıldığı mevlitte depremde yaşamını yitirenler için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de 1999 Depremi Anması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement