Düzce'de Lezzetler Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Lezzetler Yarıştı

Düzce\'de Lezzetler Yarıştı

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yemek yarışmasının sonuçları belli oldu.3 kategoride yapılan yemek yarışmasının sonuçları için tören düzenlendi.

31.05.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yemek yarışmasının sonuçları belli oldu. 3 kategoride yapılan yemek yarışmasının sonuçları için tören düzenlendi. Dereceye girenlere ödül olarak elektronik mutfak malzemeleri verildi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yemek yarışması salata, tatlı ve hamur işleri kategorilerinde yapıldı. 45 türün katıldığı yarışmada her üç kategoride ilk üç dereceyi kazananlara çeşitli elektronik mutfak malzemeleri hediye edildi. Yarışma sonuçlarına göre dereceye girenler şu şekilde belirlendi: Salata kategorisinde birinci İçli köfte ile Nilüfer Şişman, Közlenmiş biber salatası ile Zuhal Aksöz ikinci, Meyveli salata ile Zübeyde Turgut üçüncü oldu. Hamur işleri kategorisinde Zerrin Eğilmez birinci olurken, ikinciliği Nagihan Akdoğan, üçüncülüğü ise Aysel Saygun oldu. Tatlılar kategorisinde Zerrin Eğilmez birinci, Rahime Taşkaya ikinci, Nagihan Akdoğan ise üçüncü oldu.

Yarışmanın jüri üyeliklerini ise Lokantacılar Odası Başkanı Atila Şişman, Mengen Aşçılık Okulu öğretmeni Fatma Elif Hanköylü, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Yasemi Çınar, Belediye Meclis Üyesi Murat Saydam, Gurme Şinasi Tuzluoğlu yaptı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, "Belediyemizin meslek edindirme kursları sonucunda bu aşamaya gelinmesi çok önemlidir. Birbirinden leziz yemekler damak tadına sunuldu. Ben tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum.

Bir dönemlik süreç içinde kursiyerlerimizin bu denli başarılı olmaları gurur vericidir" dedi.

Yarışma sonucunda dereceye girenlerin ödüllerini ve jüri üyelerinin teşekkür belgelerini Belediye Başkanı İsmail Bayram, eşi Elka Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın eşi Şule Solmaz, Emniyet Müdürü Ali Gezer'in eşi Süheyla Gezer ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Faruk Şener'in eşi Ayca Şener verdiler.

(AY)

31.05.2013 17: 11: 00

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Lezzetler Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement