Edirne'de Yabancılara Gece Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Yabancılara Gece Operasyonu

Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi tarafından yabancı uyruklu şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 150 kişiye işlem yaparken, 40 kişi gözaltına alındı.

15.10.2018 17:26

Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi tarafından yabancı uyruklu şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 150 kişiye işlem yaparken, 40 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında kaçmak isterken elinden yaralanan Cezayir uyruklu kişiye ilk müdahaleyi polis yaptı.

Yasadışı yollardan Yunanistan ve Bulgaristan'a kaçmak isteyen düzensiz göçmenlerin geçiş güzergahlarından biri olan Edirne'de yabancı uyruklu şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'nin ortak düzenlediği çalışma Kaleiçi Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Polis ekipleri yaptığı çalışmada, mahalledeki bazı ev ve pansiyonlarda

pasaportu olmadığı halde kalan, pasaport süreleri geçmiş çok sayıda yabancı uyrukluların kaldığını tespit ederek, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda yaklaşık 150 ev, pansiyon ve metruk binalar kontrol edilirken, yabancı uyruklu 150 kişiye işlem yapıldı.

Polisin operasyonu sırasında Cezayir uyruklu kişi kaldığı evin bahçe duvarından atlayıp kaçmak isterken düşüp eli kesilerek yaralandı.

Polis yakaladığı kişiye ilk müdahaley yaparak, elini sardı. Polisin operasyonuna mahalle sakinleri de destek verirken, her geçe gün mahallelerinde yabancı sayılarının arttığını belirterek, operasyonların sürdürülmesini istedi.

Edirne\'de Yabancılara Gece Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Yabancılara Gece Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement