EDİRNE Keşan'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 18 gözaltı - Son Dakika
Güncel

EDİRNE Keşan'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 18 gözaltı

Keşan'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 18 gözaltıEdirne'nin Keşan ilçesinde özel harekat polislerinin de desteğiyle uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi.

01.08.2019 12:15  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 18 gözaltı

Edirne'nin Keşan ilçesinde özel harekat polislerinin de desteğiyle uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Ev, depo ve metruk binalarda, narkotik köpeklerinin de katılımıyla yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ele geçilirken, 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polislerinin de desteğiyle ilçedeki Yenimescit Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen operasyonda ekipler, evlerin yanı sıra odunluk ve kömürlükler ile metruk binalarda narkotik dedektör köpekleri 'Zeus' ve 'Ilgar'ın da katılımıyla arama yaptı. Arama yapılan bazı evlerin bahçelerinde pitbull cinsi köpeklerin beslendiği görüldü.

Yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçilirken, uyuşturucu sattığı belirlenen 18 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.

EDİRNE Keşan\'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 18 gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EDİRNE Keşan'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 18 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement