Edirne Milletvekili Recep Gürkan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti. - Son Dakika
Yerel

Edirne Milletvekili Recep Gürkan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti.

Edirne Milletvekili Recep Gürkan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası\'nı Ziyaret Etti.

Edirne Milletvekili Recep Gürkan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı(ETSO) ziyaret etti.

24.07.2013 14:03

Edirne Milletvekili Recep Gürkan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı(ETSO) ziyaret etti. Ziyarete CHP Edirne İl Teşkilatı katıldı. Heyeti ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Milletvekili Gürkan Başkana ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olsun temennilerinde bulunurken, "Sizin başarınız Edirne'nin başarısı olacak" şeklinde konuştu.

Ziyarette gündem Edirne olurken, Edirne'nin ekonomisi konuşuldu.

Konuşmasında, Edirne'de son aylarda siyasal ve ekonomik anlamalarda değişimler olduğunu, Edirne'nin ortak paydada buluştuğunu ve huzur ortamının yakalandığını ifade eden Milletvekili Gürkan: "Bu sinerjiden Edirne için çok güzel çalışmalar çıkacak, bu da Edirne için sevindirici, Edirne için yapılacak çalışmalarda yanınızda olduğumuzu ve destek olacağımızı bilmenizi isterim" diye konuştu.

Gürkan, Edirne'nin Ankara'dan görünen fotoğrafının çok farklı olduğunu ifade ederek, Edirne'deki devlet yatırımlarının yeterli olmadığını, ekstra yatırımlar yapılması gerektiğini söyledi.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: " Hepimiz Edirne için çalışıyoruz. Birlikten kuvvet doğar" dedi.

Zıpkınkurt, yönetim kurulu üyelerinin de ticaret erbabı olduğunu ve dolayısıyla ticaret erbabının sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çalışmalarını bu yönde yapacaklarını belirtti.

Edirne ve bölge çalışmalarına hızla devam edeceklerini ve Trakya'daki Oda ve Borsalarla birlikte çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekleyen Zıpkınkurt, Edirne'nin ve bölgenin sorunlarını, çözümlerini tespit ederek, yapılacak çalışmalardan kamuoyunu haberdar edeceklerinin altını çizdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Milletvekili Recep Gürkan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement