Edremit Belediye Başkanı Saka, Ajdar Twiti ile İlgili Konuştu - Son Dakika
Güncel

Edremit Belediye Başkanı Saka, Ajdar Twiti ile İlgili Konuştu

Edremit Belediye Başkanı Saka, Ajdar Twiti ile İlgili Konuştu

Balıkesir’in Edremit Belediyesi ile Ajdar arasında yaşanan twit polemiği üzerine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka açıklamada bulundu.

03.02.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Belediyesi ile Ajdar arasında yaşanan twit polemiği üzerine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka açıklamada bulundu.

Twitter hesabı üzerinden Edremit Belediyesi'ne "Yeni albümüm için klipleri Edremit'te çekeceğim nereleri önerirsin @EdremitBelediye?" diyen Ajdar'a belediyenin resmi hesabından, "Hangi tarihlerde? Ona göre belediyeyi kapatalım" cevabı geldi. Belediyenin verdiği bu cevap bir çok kullanıcı tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. Bu mesajın ardından sessizliğini bozan Ajdar, "Edremit Belediyesi'nin attığı bu twit sanatçıya verilen değeri göstermektedir. Sizi fanlarıma havale ediyorum" dedi.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka"Bu konuyla ilgili birimimizde çalışan arkadaşlarımız bir cevap vermişler. Bu cevaba istinaden de Türkiye'de önemli oranda tepki almış. Bu tepkilerin çok büyük bölümü olumlu yönde. Demek ki arkadaşlarımızın yaptığı iş doğru bir iş. Bu şekilde Edremit'in tanıtımına oldukça büyük oranda katkıda bulunmuş arkadaşlar."dedi.

Belediye olarak sanata ve sanatçıya verdikleri değere değinen Başkan Saka "Sanata bakış açısına bağlı herşey, Gerçekten sanatçılara, sanata bizim kadar değer veren belediyenin çok az olduğunu ben biliyorum. Çünkü sanatın olmadığı bir toplumun, kanatları olmayan bir kuş gibi, ancak yerlerde gezebileceğini, uçamayacağını bilen bir kişiyim. Bu doğrultuda da belediyemiz sanata, sanatçıya, kültüre hakikaten gereken değeri vermektedir."diyerek tartışmaya son noktayı koydu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edremit Belediye Başkanı Saka, Ajdar Twiti ile İlgili Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement