"Efes Kızları" Yeni Sezon Seçmeleri Başladı - Son Dakika
Güncel

"Efes Kızları" Yeni Sezon Seçmeleri Başladı

"Efes Kızları" Yeni Sezon Seçmeleri Başladı

"Efes Kızları"nın 'Yeni Sezon Seçmeleri' için başvurular 4 Mayıs'ta başladı.

10.05.2012 11:26  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 Haziran'a kadar devam edecek olan başvurular sonucu finale kalmaya hak kazanan adaylar, 10 Haziran'da yapılacak büyük finalde, aralarında ünlü koreograf Ukweli Roach da olduğu jüri tarafından seçilecek ve Efes Kızları'ndan biri olma şansını yakalayacak.

Anadolu Efes Basketbol Takımı maçlarının devre aralarında ve molalarda takımı desteklemek, maçlara renk katmak ve seyirciyi coşturmak amacıyla kurulan "Efes Kızları" yeni sezon seçmeleri için başvurular başladı. Efes Kızları'ndan biri olmak isteyen adaylar 3 Haziran'a kadar Facebook üzerinden başvurularını yapabilecek.

"Efes Kızları" yeni sezon seçmelerinde katılımcılar öncelikle Facebook'ta bulunan www.facebook.com/EfesKizlari adresine 30 saniyelik freestyle dans videolarını yükleyecek. Başvurular Facebook üzerinden yapılabileceği gibi 'Efes Kızları' adayları, düzenlenecek workshoplara katılarak da başvurularını gerçekleştirebilecekler. Adaylar, yine Facebook üzerinden duyurulacak tarihlerde ve belirtilen başvuru noktalarına giderek videolarını çektirip siteye yükletebilecek. Facebook'ta sayfa ziyaretçilerinden en yüksek oyu alan 1 videonun sahibi genç kız halkın birincisi olarak finale kalmaya hak kazanacak. Diğer 11 finalisti ise, aralarında Mariah Carey, Kylie Minogue, Cheryl Cole gibi isimlerle çalışmış Ukweli Roach'un da yer aldığı jüri belirleyecek. Finale kalan 12 aday ve mevcut 14 Efes Kızı ise 8-9 Haziran'da katılacakları kampın ardından 10 Haziran'da Bakırköy Capacity AVM'de gerçekleşecek büyük finalde 'Efes Kızları'ndan olmak için hünerlerini sergileyecek. Final sonucunda seçilen 14 genç kız, 2012-2013 sezonunda Efes Kızları takımında yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Efes Kızları' Yeni Sezon Seçmeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement