Efsane Firma Derin Sessizlikte - Son Dakika
Teknoloji

Efsane Firma Derin Sessizlikte

Efsane Firma Derin Sessizlikte

FlatOut 3: Chaos & Destruction ve başka oyunları geliştiren ama bir türlü başarılı olamayan Team6 neler yapmayı planlıyor?

27.11.2013 18:00

Hasan Uğur Nayır - - Hollandalı oyun yapımcısı olan Team6; Super Taxi Driver 2006, Manhattan Chase, Pizza Dude, The Heavy gibi birçok farklı oyun geliştirdi. Ama bu oyunlar bir türlü başarılı olamadı, birçok oyun sitesi ve dergilerden düşük puanlar aldılar. Geçmişi ne yazık ki pek sağlam olmayan firmaya FlatOut serisinin son oyunu teslim edildi. İlk iki oyunu Bugbear Entertainment tarafından geliştirilen FlatOut serinin sonuncusu FlatOut 3: Chaos & Destruction, Team6 tarafından hazırlandı. Sonuç hüsran oldu. 10 üstünden 1 gibi puanları kaptı.

Bir süredir projelerini mobil platforma taşıyan Team6'nın web sitesi yenilenmeye alınmış durumda. Android ve iOS için oyun geliştiren firmanın kadrosunu değiştirdiği ve yeni nesil konsollarla birlikte çıkış yapacağına dair bazı söylentiler var. Hatta bazı iddialara göre önemli bazı yapımcılarla çalışmaya başlamışlar. Eski hali efsane olmasına neden olan Team6'nın neler yapacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Efsane Firma Derin Sessizlikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement