Ege Boyu'nda 3+1'ler İçin Büyük Kampanya - Son Dakika
Emlak

Ege Boyu'nda 3+1'ler İçin Büyük Kampanya

Ege Boyu\'nda 3+1\'ler İçin Büyük Kampanya

Sancaktepe'de hayata geçirilen ege boyu projesinde daire alan kazanıyor....

23.11.2012 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eviya Gayrimenkul, Ege özlemi çekenler için Sancaktepe'de inşa ettiği Ege Boyu projesinde büyük bir başarı yakaladı. Ege kasabasını andıran projede 644 konutun 550'ye yakını kısa sürede satıldı.

Sinpaş GYO'nun iştiraki olan Eviya Gayrimenkul, sektördeki ilk projesi olan Ege Boyu'nda önemli bir başarıya koşuyor.

Sancaktepe'de inşa ettikleri Ege Boyu projesinin çok iyi bir hikayeye sahip olduğunu belirten Eviya Gayrimenkul Genel Müdürü Seba Gacemer, Ege Boyu'nun hem mimarisi hem de içinde barındırdığı özellikleriyle Ege kasabasını aratmadığını söyledi. Bu sayede İstanbul'da oturup Ege özlemiyle yaşayanların taleplerine karşılık verdiklerini anlatan Gacemer, "Konuta sanayi gözüyle bakmıyoruz. 20 de olsa 200 bin metrekare de olsa oradaki yaşamı en iyi şekilde planlamak için çalışıyoruz. Ege Boyu da bu bakış açımızın ürünü oldu. Kimse bizden Ege kasabası yapmamızı beklemedi. Ama bu herkesin bilinçaltında olan bir şeydi. Bizi bunu fark ettik" dedi.

Projede yaşayacak insanların yaşam kurgusunu oluşturmak için farklı konseptler üzerine çalıştıklarını anlatan Gacemer, "Daha önce Çekmeköy'de yaptığımız Aqua City projesinin konseptini sektör anlamadı ama tüketici anladı. Erenköy'den gelip daire alanlar oldu. Sektör ancak yıllar sonra anladı. Geldiğimiz noktada proje konseptleri sonsuzluk içeriyor" diye konuştu.

1 alan 16 tane aldırdı

Gacemer, Egeboyu'nun satışa çıktığı günden itibaren büyük bir ilgi topladığını belirterek, 644 dairenin bulunduğu projede 550'ye yakın dairenin satışını tamamladıklarını kaydetti. Projeden daire alan bir müşterilerinin arkadaşlarına 16 tane daha daire aldırdığını dile getiren Gacemer, şunları söyledi:

"Bu müşterimiz başka bir projeden daire almayı planlarken son anda bizim projemize geliyor ve daire alıyor. Önce yatırım için alıyor sonra oturmaya karar veriyor. Ege Boyu'nu çok beğeniyor. Daha sonra ise 16 arkadaşına ev aldırıyor. Bu başarı projeye sadece isim koymakla olmuyor. Konseptin altyapısını da kurguluyoruz."

'Alan kazansın istiyoruz'

Seba Gacemer, projenin yatırımcılarına kazandıracağını da vurgulayarak, satışa çıktığında metrekaresi 2 bin 600 lira olan fiyatların şimdilerde 3 bin 500 liraya çıktığını söyledi. 18 ay sonra teslim edilecek projede daire satmak için acele etmediklerini ifade eden Gacemer, "Fiyatların hala ucuz olduğunu düşünüyorum. Bu konseptin karşılığı bu değil. Ama alanlar kazansın istiyoruz. Ekspertiz raporlarına göre bölgedeki fiyatlar 4 bin ile 4 bin 500 lira seviyesinde" açıklamasını yaptı.

Ege mimarisi hâkim

Ege'nin mimarisi ve peyzajından ilham alınarak tasarlanan Ege Boyu'nda tüm proje ve meydanların etrafını dolaşan 1020 metre uzunluğunda bisiklet yolu bulunuyor.

Cumbalı taş evleri, lavanta kokulu geniş balkonları, Ege çarşısı ve sosyal yaşam alanlarıyla tercih edilen Ege Boyu'nun Bitez ve Dalyan mahallelerinde satışlar devam ediyor. Ege Boyu'nun özel peyzaj ve mimariyle kurduğu Dalyan Mahallesi, meydandaki caretta caretta heykeli ile dikkat çekiyor.

3+1'ler için kampanya

Ege Boyu'nda 17 blok yer alıyor. Alanları 42 ile 204 metrekare arasında değişen 644 konut ve 28 ticari üniteden oluşan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneği bulunurken, 3+1 dairelere özel kampanya düzenleniyor. Bu kampanyayla 30 bin lira peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Kampanyada, 451 bin 970 liradan başlayan 3+1 daireler için aylık sabit taksitlere 4 ay sonra başlanıyor. İki ara ödemenin yapıldığı kampanyada 4 ay sonra ödenecek taksitler ise 3 bin 470 liradan başlıyor.

'Bomonti'de yapamazdık'

Seba Gacemer, proje geliştirirken arsayı ve bölgenin unsurlarını dikkate aldıklarını belirterek, "Ege kasabasını Bomonti'de yapamazdık. Sancaktepe'de yapıyoruz ve daha doğal oluyor. Bomonti'de ise farklı bir şey yapıyoruz" dedi. Seba Gacemer, Ege Boyu projesinin arsasını nakit olarak aldıklarını ve tamamının kendilerine ait olduğunu belirterek, "Şehir içinde Sinpaş GYO olarak projeler yapıyoruz. Eviya ise daha çok şehir dışında hikayesi olan projeler yönelecek" değerlendirmesini yaptı.

Ege Boyu İletişim Bilgileri:

Web: www.egeboyu.com/

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Ege Boyu'nda 3+1'ler İçin Büyük Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement