Ekinci Evet Standının Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ekinci Evet Standının Açılışını Yaptı

Ekinci Evet Standının Açılışını Yaptı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘evet’ standının açılışında yapılacak olan referandum öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.

11.03.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 'evet' standının açılışında yapılacak olan referandum öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından kurulan 'evet' standının açılış törenine katıldı. Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ile belediye meclis üyeleri, parti teşkilat üyeleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdi. Açılış töreninde vatandaşlara 'evet' gazetesi de dağıtıldı. Haşimiye meydanında kurulan 'evet' standının açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kutlu bir yolculuğun başladığını ve bu yolculuğun sonunda 16 Nisanda yine milletin zaferle ayrılacağını belirtti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci açılışta yaptığı açıklamada, "Evet biliyorsunuz kutlu yolculuk halindeyiz evet bu kutlu yolculukta da tabi ki amaç hedefe ulaşmaktır. Ne dedik hedef istikbali bir Ülke, hedef istikbali garanti altına alma, hedef istikrarı sağlamlaştırma. Biliyorsunuz çok partili sisteme baktığınız zaman Ülke olarak 15 ayda bir hükümetlerin değiştiği bir süreç yaşadık. Sizlerde gördünüz ki hizmet üretilemedi. Ak Parti iktidarı ile beraber son yıllarda Cumhuriyet döneminde yapılandan çok daha fazlası yapıldı. Buda şunu gösteriyor ki istikrarın olduğu yerde tabi ki insanlarımız daha doğruluk arıyor. Aynı güçlükte ruhlu olan insanlar bir araya geldiğinde nasıl hizmet atağı yapıldı hep birlikte gördük. Şu da bir gerçek ki Ak Parti yolculuğunda ve milletin bu yolculuğunda saptırmak isteyenler zaman zaman çıktı. Türkiye büyük millet meclisinde Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin başta olmak üzere oyları ile geçti ve şuanda da inşallah 16 Nisan da halkımız yine birlik ve beraberlik içinde güçlü ülke için sağduyulu davranacaktır" dedi.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, 16 Nisanda yapılacak olan referandumun önemine değinerek, güçlü bir Türkiye için 16 Nisan'da yapılacak seçimlerden zaferle ayrılacaklarını söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekinci Evet Standının Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement