Ekonomistleri Biraraya Getirecek - Son Dakika
Güncel

Ekonomistleri Biraraya Getirecek

İstanbul Finans ve Yatırım Zirvesi, 11 Haziran Cumartesi günü, Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerini biraraya getiriyor.

06.06.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski FED Başkanı Ben Bernanke'nin 2008 krizini anlattığı "Karar Alma Cesareti" kitabının lansmanının da gerçekleşeceği zirvede, ekonomistler "Yeni bir küresel kriz kapıda mı?", "2008 krizi bitti mi? sorularının cevabını arayacak.

Türkiye'nin önde gelen ekonomistleri Destek Yatırım Menkul Değerler organizasyonunda düzenlenen İstanbul Yatırım ve Finans Zirvesi'nde biraraya geliyor. 11 Haziran Cumartesi günü Wyndham Grand Levent'te düzenlenecek zirvede güncel ekonomik gelişmeler, kısa ve uzun vadeli beklentiler, dünya ve Türkiye ekonomisi, dünyada ve Türkiye'deki yatırım trendleri masaya yatırılacak.

Eski FED Başkanı Ben Bernanke'nin Destek Yatırım katkılarıyla Türkiye'ye getirilen kitabı "Karar Alma Cesareti" (The Courage to Act) kitabının Türkiye lansmanının da yapılacağı zirve "Karar Alma Cesareti: 2008 Krizinden Bugüne Ekonomi ve Piyasalar" temasıyla gerçekleşecek.

Modeartörlüğü Reyhan Baysan ve Murat Tufan'ın yapacağı, "Karar Alma Cesareti: 2008 Krizi Bitti mi?" ve "Piyasa Beklentileri ve Yatırımlarda Karar Alma Cesareti" başlıklarıyla düzenlenecek iki ayrı panelde ekonomistler, "Dünya ekonomisi neden büyüyemiyor? Büyüme sorunu ne zamana kadar devam edecek? 2008 krizi gerçekten sona erdi mi? Etkileri yeniden hissedilir mi? Daha büyük bir küresel kriz kapıda mı? Yatırımcı ne gibi önlemler almalı? Döviz kurları ve emtiada hangi seviyeler beklenmeli? sorularının yanıtını arayacak.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, Kemerburgaz Üniversitesi Rektör YardımcısıProf. Dr. Emre Alkin , Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, HSBC Bank Küresel Piyasalar Grup Başkanı Fatih Keresteci, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Ekonomist Ali Ağaoğlu'nun konuşacağı zirvede Destek Yatırım'ı, Destek Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Tuna Yılmaz, Destek Faktoring Genel Müdürü Özgür Akayoğlu, Destek Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Mergen ve İnci Özkasnak Özbek ile Araştırma Müdürü Murat Tufan temsil edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekonomistleri Biraraya Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement